Η μεταμόρφωση της Naomi Watts- H star με γυαλιά και ποδιά δε φοβάται να «τσαλακωθεί» μέσω Instagram

Η μεταμόρφωση της Naomi Watts- H star με γυαλιά και ποδιά δε φοβάται να «τσαλακωθεί» μέσω Instagram

H διάσημη ηθοποιός με γυαλιά μυωπίας και ποδιά δε διστάζει να ανεβάσει την πιο αληθινή της φωτογραφία στα social media και να αποδείξει πως και οι stars είναι απλοί καθημερινοί άνθρωποι. Γι΄αυτό την αγαπάμε!

Σε αντίθεση με πολλές stars του Hollywood, η Naomi Watts φαίνεται να αποτελεί εξαίρεση σε όλα το πλασματικά ωραίο που θέλει η showbiz να προωθεί μέσω social media.

H 53χρονη Βρετανίδα ηθοποιός αγαπά να τσαλακώνεται τόσο στις ταινίες όσο και στην προσωπική της ζωή. Είναι όμορφη και το γνωρίζει, όμως δε στέκεται σε αυτό! Ο ωραιοποιημένος και ρετουσαρισμένος εαυτός της στο Instagram, όπως μπορεί να διακρίνει κανείς μέσα από το προφίλ της, την αφήνει παγερά αδιάφορη!

naomiwatts

Η superstar καταρρέει εξαιτίας του κορονοϊού και... έχουμε το video

Η Naomi Watts ανήμερα των Ευχαριστιών ανέβασε μια φωτογραφία από την κουζίνα του σπιτιού της που έκανε τους πάντες να την αγαπήσουν ακόμα περισσότερο. Γιατί; Μα πολύ απλά επειδή έδειξε γι΄ακόμα μια φορά τον «γήινο» εαυτό της, χαμογελώντας με την αγαπημένη της φίλη (και βοηθό στο μαγείρεμα) Emma Cooper. Η ηθοποιός φορώντας μαύρα γυαλιά μυωπίας, μια ριγέ ποδιά, ένα μαύρο κολάν και ένα φουλάρι στα μαλλιά, τελείως αμακιγιάριστη και με άκρως ατημέλητα τα μαλλιά της, χαμογελά από ευτυχία...


https://www.instagram.com/p/CWwLUplvfoR/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Το αγαπημένο μου μέρος είναι εκεί όπου μπορώ να μαγειρεύω και να τρώω με την οικογένειά και τους φίλους μου. Αυτή είναι η αγαπημένη μου cooking partner @coopercripps », έγραψε η ηθοποιός δίπλα από τη φωτογραφία.

Η Sharon Stone και η Julian Moore (χρόνια φίλες της Watts) όπως ήταν αναμενόμενο δεν άφησαν ασχολίαστη τη φωτογραφία.

Naomi Watts2

Δεν είναι η πρώτη φορά που η ηθοποιός ανεβάζει φωτογραφίες και video από την απλή καθημερινότητά της. Πριν από λίγο καιρό ανέβασε ένα video με το αγαπημένο της χόμπυ που δεν είναι άλλο από την κεραμική


https://www.instagram.com/reel/CWlZwJYLLu6/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Δες και μόνη σου στη gallery που ακολουθεί...

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η superstar καταρρέει εξαιτίας του κορονοϊού και... έχουμε το video

Τα λόγια της Nicole Kidman στη Naomi Watts λίγο πριν το χωρισμό της