Φώφη Γεννηματά: Με λευκά τριαντάφυλλα τα παιδιά κι ο σύζυγός της στο μνημόσυνo

Φώφη Γεννηματά: Με λευκά τριαντάφυλλα τα παιδιά κι ο σύζυγός της στο μνημόσυνo

Η συγκίνησε ήταν έκδηλη στα πρόσωπα της οικογένειας! Τα 3 παιδιά της Φώφης Γεννηματά και ο σύζυγός της, ήταν εκεί για να αφήσουν ένα λευκό τριαντάφυλλο στην τελευταία της κατοικία.

Σε βαρύ κλίμα στο παρεκκλήσι των Αγίων Θεοδώρων στο Α’ Νεκροταφείο τελέστηκε σήμερα στις 12.00 το μεσημέρι, το μνημόσυνο για τη συμπλήρωση 40 ημερών από το θάνατο της προέδρου του Κινήματος Αλλαγής, Φώφης Γεννηματά.

Στο παρεκκλήσι των Αγίων Θεοδώρων έδωσαν το παρόν η οικογένειά της αλλά και πλήθος κόσμου, καθώς και πολλά από τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ και του ΚΙΝΑΛ.

Χαρακτηριστικές φιγούρες γεμάτες θλίψη αλλά μεγάλο σθένος ψυχής, τα 3 παιδιά της Φώφης Γεννηματά μαζί με τον σύζυγό της, Ανδρέα Τσούνη.

fofi tsounis3

«Θα πενθώ πάντα μ’ ακούς;» - Το συγκινητικό μήνυμα του Ανδρέα Τσούνη για τη Φώφη Γεννηματά

Η συγκίνησε ήταν έκδηλη στα πρόσωπα της οικογένειας! Κρατώντας στα χέρια τους τα αγαπημένα λουλούδια της Φώφης Γεννηματά, επισκέφτηκαν τον τάφο της, αφήνοντας μερικά λευκά τριαντάφυλλα, μην μπορώντας να κρύψουν τον πόνο τους για τον ξαφνικό χαμό της.

oikogeneia fofis gennimata1

Στο μνημόσυνο παρόντες ήταν οι υποψήφιοι πρόεδροι του ΚΙΝΑΛ, Ν. Ανδρουλάκης, Γ. Παπανδρέου, Α. Λοβέρδος, Π. Γερουλάνος, Π. Χρηστίδης, όχι όμως ο Χ. Καστανίδης που μιλά στη Λάρισα. Παραβρέθηκαν επίσης ιστορικά στελέχη, όπως ο Κ. Γείτονας, ο Μιλτ. Παπαϊωάννου, ο Θανάσης Τσούρας, ο Κώστας Λαλιώτης και πολλά ακόμη κορυφαία στελέχη του κινήματος, στενοί της συνεργάτες, και απλός κόσμος.



Είναι χαρακτηριστικό πως τα μέλη του ΚΙΝΑΛ επέλεξαν τη σημερινή ημέρα για να κάνουν τ΄ αποκαλυπτήρια της νέας πρόσοψης των γραφείων και των χώρων του κόμματος στην Χαριλάου Τρικούπη. Έτσι αμέσως μετά το μνημόσυνο, στις 13.30, μετέβησαν όλοι στα κεντρικά Γραφεία του κόμματος (Χαριλάου Τρικούπη 50) για να δουν για πρώτη φορά την αναμορφωμένη πρόσοψη και είσοδος του κτηρίου, που σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε με πρωτοβουλία της Φώφης Γεννηματά.

Πηγή φωτογραφιών: ndp

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ:

«Θα πενθώ πάντα μ’ ακούς;» - Το συγκινητικό μήνυμα του Ανδρέα Τσούνη για τη Φώφη Γεννηματά

Μας λύγισαν τα παιδιά της Φώφης Γεννηματά - Τα λόγια με τα οποία την αποχαιρέτησαν (video)