Ούτε οι χάκερ δεν κατάφεραν να εκνευρίσουν τον Θανάση Ευθυμιάδη - Τι συνέβη

Τσακιρίδου Χριστίνα
Ούτε οι χάκερ δεν κατάφεραν να εκνευρίσουν τον Θανάση Ευθυμιάδη - Τι συνέβη

Ο ηθοποιός-συγγραφέας αναφέρθηκε δημόσια στην ηλεκτρονική επίθεση που δέχθηκε ο πρώτος προσωπικός λογαριασμός του στο Instagram.

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς ηθοποιούς της χώρας μας, με αρκετές σημαντικές συνεργασίες στο ενεργητικό του. Ο 54χρονος ηθοποιός-συγγραφέας και η σύζυγός του Άννα Δημητρίεβιτς έχουν υιοθετήσει τα τελευταία χρόνια έναν εναλλακτικό τρόπο ζωής.

Το ζευγάρι διανύει περισσότερα από 15 χρόνια κοινής πορείας και έχει αποκτήσει 2 κόρες. Ο ηθοποιός περιγράφει αναλυτικά την γνωριμία με τη γυναίκα που έμελε να του αλλάξει τη ζωή στο βιβλίο του, «Μια όμορφη ημέρα» (κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Key Books). Το νέο του επαγγελματικό βήμα έχει αγαπηθεί πολύ από τον κόσμο αφού οι πωλήσεις του βιβλίου ξεπέρασαν κάθε προσδοκία ενώ ο ίδιος είναι ιδιαίτερα αγαπητός στα social media, από την πρώτη κιόλας ημέρα που άνοιξε λογαριασμό στο Instagram.

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης έπεσε θύμα των χάκερ- Τι συνέβη και η στάση του

O ηθοποιός έκανε μια ανάρτηση όπου εξιστορεί αναλυτικά τι ακριβώς συνέβη με τον πρώτο του λογαριασμό στο Instagram όταν έπεσε θύμα Τούρκων χάκερ. Η στάση του δεν ήταν η αναμενόμενη ωστόσο όπως αποδεικνύεται, ο 54χρονος έπραξε πολύ σωστά.

efthymiadis1

«29/11/2020 στον τελευταίο όροφο της ΓΑΔΑ (Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής), μου έτυχε (πέτυχε) άλλη μία ωραία δοκιμασία.
Η ευγενέστατη και πανέξυπνη αστυνομικός τής δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος με κοιτούσε στα μάτια και περίμενε την απόφασή μου.
Ήταν σε επικοινωνία με τον Τούρκο hacker που μου είχε κλέψει το προφίλ στο instagram.
Εγώ που λίγους μήνες πριν από τότε, είχα ακόμα κινητό τηλέφωνο με κουμπιά και ήμουν ιντερνετικά αναλφάβητος, θα έπρεπε να κάνω "τεμενάδες" και να πληρώσω λύτρα στον κλέφτη του διαδικτύου.
Αν του έδινα λίγα χρήματα θα είχα πίσω το προφίλ μου με τους followers τα like κλπ.
Μόνο που ένιωσα τα μάτια των προγόνων μου να με κοιτάνε και δεν χρειάστηκε καν να το σκεφτώ. Του έγραψα ένα μήνυμα συγχώρεσης και του ευχήθηκα να βρει μία δικιά του ζωή γεμάτη ευτυχία και έτσι να σταματήσει να κλέβει τις ζωές των άλλων.


Την ίδια στιγμή ξεκίνησα νέο προφίλ και η αστυνομικός της δίωξης έγινε η πρώτη μου follower.
(Πέπη μου, σε ευχαριστώ❤️)
Ωραίο μάθημα γιατί κατάλαβα από νωρίς ότι τα social media είναι "αέρας". Τη μία στιγμή νομίζεις ότι κάτι έχεις δημιουργήσει, και την άλλη στιγμή δεν έχεις τίποτα.
Ήταν όμως μία αφορμή για να γράψω αυτά που είχα να πω, σε κάτι με αληθινή οντότητα έτσι έγραψα το βιβλίο μου "Μια όμορφη μέρα"
Ένα χρόνο λοιπόν στο εικονικό χωριό του Instagram και πριν από κάθε ανάρτηση που κάνω, σκέφτομαι βαθιά αν αυτά που θα πω (ή θα δείξω) θα έχουν μέσα τους
Αλήθεια
Ελευθερία
Χρησιμότητα
και Αγάπη.

Θέλει αρετή και τόλμη η ελευθερία
Καλή εβδομάδα σε όλους!!» έγραψε ο ηθοποιός στον προσωπικό λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram και έχει συγκεντρώσει χιλιάδες ακόλουθους.

miaomorfimera

Μια όμορφη μέρα- Θανάσης Ευθυμιάδης

josephine wendel xakers instagram

Η Josephine Wendel «έπεσε» θύμα των χάκερς. Τι συμβαίνει στο account της



Πηγή κεντρικής: @thanasis_efthymiadis

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Θανάσης Ευθυμιάδης: Το μήνυμα και τα δάκρυα για τις φωτιές (photos)

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης εξήγησε το μυστικό της ευτυχισμένης σχέσης μέσα σε 300 λέξεις