Teen Choice Awards 2011: Οι μεγάλοι νικητές του νεανικού κοινού

Teen Choice Awards 2011: Οι μεγάλοι νικητές του νεανικού κοινού

Κόσμος και λαός της celebrity κοινότητας μαζεύτηκε τη Κυριακή στα Teen Choice Awards, λίγοι από αυτούς, όμως, ήταν οι τυχεροί που πήραν το αγαλματίδιο σπίτι τους.

Το αμερικάνικο τηλεοπτικό δίκτυο Fox διοργάνωσε για άλλη μια χρονιά τα βραβεία επιλογής του νεανικού κοινού, γνωστά και ως Teen Choice Awards, και για άλλη μια χρονιά η επιτυχία της διοργάνωσης ήταν μεγάλη, όπως μεγάλα ήταν και τα ονόματα που παρευρέθησαν στη τελετή –ή, τουλάχιστον, που πρόκειται να γίνουν μεγάλα.

Τα βραβεία αυτά μπορεί να μην έχουν την σοβαρότητα των βραβείων της Ακαδημίας, το ειδικό βάρος τους όμως έγκειται στο ότι αποτελούν αποκλειστικά και μόνο επιλογές του κοινού των νεαρότερων ηλικιών, το οποίο άλλωστε είναι και το target group των μεγάλων εταιρειών παραγωγής, τόσο της μικρής όσο και της μεγάλης οθόνης.

Για να μην πολυλογούμε όμως, πάμε να δούμε τους μεγάλους νικητές της λαμπερής βραδιάς της Κυριακής, που έφυγαν από τα Teen Choice Awards με τη, διάσημη πλέον, σανίδα του σερφ.

Άντρας Καλλιτέχνης
Justin Bieber

Γυναίκα Καλλιτέχνης
Taylor Swift
(η οποία κέρδισε επίσης και στις κατηγορίες: Γυναίκα Καλλιτέχνης της Country, Red Carpet Fashion Icon, Καλύτερο Τραγούδι Country και Καλύτερο Τραγούδι Χωρισμού)

Συγκρότημα
Selena Gomez & The Scene

Καλύτερη Κωμική Ηθοποιός
Cameron Diaz

Καλύτερη Κωμικός
Ellen DeGeneres

Καλύτερος Ηθοποιός σε Ρομαντική Κομεντί
Ashton Kutcher

Καλύτερη Ηθοποιός σε Ρομαντική Κομεντί
Emma Stone

Καλύτερη Ταινία sci-fi/fantasy
Harry Potter and The Deathly Hallows Part 1&2 (η οποία κέρδισε επίσης και στη κατηγορία Καλύτερο Φιλί)

Καλύτερος Κακός
Tom Felton

Ηθοποιοί του Καλοκαιριού 2011
Daniel Radcliffe και Emma Watson

Καλύτερη Τηλεοπτική Σειρά
Gossip Girl

Καλύτερη Ηθοποιός σε Τηλεοπτική Σειρά
Blake Lively