To νεαρό μοντέλο, Χριστίνα Ζαφειρίου πριν ταξιδέψει για Μιλάνο έκανε βουτιές στην Μύκονο

To νεαρό μοντέλο, Χριστίνα Ζαφειρίου πριν ταξιδέψει για Μιλάνο έκανε βουτιές στην Μύκονο

Η Χριστίνα Ζαφειρίου μπορεί να πηγαίνει στην μητρόπολη της μόδας, αλλά δεν παρέλειψε να επισκεφτεί το νησί των ανέμων και να αναστατώσει με το μεσογειακό ταπεραμέντο της.

Το νεαρό κορίτσι παρέα με την fashion designer, Μαρία Πατέλης βρέθηκε για τέσσερις μέρες στο νησί των Κυκλάδων και γέμισε μπαταρίες για έναν δύσκολο χειμώνα που έρχεται και πρέπει να διαχειριστεί με τον καλύτερο τρόπο.

Πέφτει βαθιά και στον χώρο της προβολής αφού περιοδικά και στήλες με μόδα ασχολούνται μαζί της και αυτό την κάνει να νιώθει ιδιαίτερα αμήχανα. Στην προσωπική της ζωή δεν είναι μόνη αλλά ξέρει να διεκδικεί την ελευθερία της.

Στα σοκάκια της Μυκόνου βρήκε χρόνο να νιώσει σαν μικρό παιδί και να ποζάρει στον φωτογραφικό φακό της φίλη της. Η Χριστίνα δέχτηκε πρόσφατα πρόταση να φύγει για το εξωτερικό και σε λίγες μέρες θα πραγματοποιήσει στην Θεσσαλονίκη ένα ραντεβού που θα κρίνει πολλά για το τι ακριβώς θα κάνει στο Μιλάνο.

Κρατάει ακόμη χαμηλούς τόνους και ένα από τα μεγάλα στοιχήματα που έχει βάλει με τον εαυτό της είναι να καθιερωθεί στην χώρα μας χωρίς να φέρει σε πρώτο πλάνο την προσωπική της ζωή και να μην μπλεχτεί σε σκάνδαλα.