Η Νέγκα στο Mega

Η Νέγκα στο Mega

Η ραδιοφωνική παραγωγός μιλάει έξω από τα δόντια.

«Ποια κριτής της ελληνικής τηλεόρασης είναι νέγρα αλλά με λευκό δέρμα;»

Η Αθηναΐδα Νέγκα,(έτσι προφέρεται σωστά η λέξη nigre στα αγγλικά) είναι η σωστή απάντηση στο λογοπαίγνιο που ακούγεται τις τελευταίες μέρες στις παρέες και παράλληλα η πρωταγωνίστρια της επόμενης μέρας.

Σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στο περιοδικό Glow, η αμφιλεγόμενη δημοσιογράφος μιλάει για την καριέρα της, την οικογένειά της και την εκπομπή «Just the two of us», χάρη στην οποία την έμαθε το ευρύτερο κοινό.

«Με έχουν απολύσει τουλάχιστον 20 φορές», παραδέχεται και συνεχίζει, «η δουλειά μου δεν είναι η ζωή μου, την κάνω για να μπορώ να συντηρούμαι. Μην φανταστείς ότι έχω κάνει λεφτά. Κάποιες φορές νομίζω ότι κάνω την ίδια δουλειά με του ηθοποιού αφού πρέπει να ψάχνω κάθε σεζόν».

Σχετικά με το ντόρο που ξέσπασε γύρω από το όνομά της και την κόντρα της με μία διαγωνιζόμενη στην εκπομπή του Mega, αναφέρει αποστομωτικά: «Eγώ δεν θα χάσω την μαγκιά μου και δεν θα δείξω κανένα βιογραφικό γιατί τελικά στην Ελλάδα γίνονται αποδεκτά μόνο τα γηρατειά και το πάχος

Τέλος, συζητώντας για το θεσμό του γάμου και τον ερχομό ενός παιδιού λέει χαρακτηριστικά: «Όλο αυτό με το παιδί που έρχεται και ξαφνικά αλλάζει η κοσμοθεωρία σου είναι μεγάλη απάτη. Δεν ολοκληρώθηκα σαν άτομο, ούτε με βρήκε καμία συμφορά».

Η Αθηναΐδα παρέδωσε μαθήματα ειλικρίνειας και αλήθειας. Μας αρέσει!