Κατερίνα Καινούργιου- Φίλιππος Τσαγκρίδης: Η άβολη συνάντηση και το παράπονο της παρουσιάστριας

Κατερίνα Καινούργιου- Φίλιππος Τσαγκρίδης: Η άβολη συνάντηση και το παράπονο της παρουσιάστριας

Οι δύο πρώην βρέθηκαν αλλά η στιγμή υπήρξε εξαιρετικά άβολη για την Κατερίνα όπως εξήγησε και η ίδια.

Με αφορμή το κυνηγητό της Δέσποινας Βανδή και του Βασίλη Μπισμπίκη από τους παπαράτσι το βράδυ του Σαββάτου, η Κατερίνα Καινούργιου από τον αέρα της εκπομπής της μίλησε και για το δικό της κυνηγητό από τους παπαράτσι και τον κόσμο που αναλαμβάνει ρόλο παπαράτσι και αποκάλυψε τη δική της εμπειρία το βράδυ του Σαββάτου.

Η συνάντηση Φίλιππου- Καινούργιου

Όπως εξήγησε η Καινούργιου, η ίδια βρέθηκε με φίλους της σε στέκι του Κολωνακίου ενώ στο ίδιο μαγαζί βρέθηκε με δική του παρέα και ο πρώην της Φίλιππος Τσαγκρίδης.



Οι δυο τους αρχικά κάθονταν μακριά όμως κατά τη διάρκεια της βραδιάς είχαν την ευκαιρία να τα πουν και από κοντά. Η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε πως πήγε να μιλήσει στο αυτί του αγαπημένου της για να μπορεί να την ακούσει επειδή η μουσική ήταν δυνατή και το ίδιο έκανε και εκείνος ενώ αντάλλαξαν λίγες κουβέντες σαν δύο πρώην που υπήρξαν μαζί για πολλά χρόνια.

kainourgiou mikroutsikos

Η θλίψη της Καινούργιου για τον χωρισμό τάραξε ακομα και τον Ανδρέα Μικρούτσικο - Τι της είπε

Το παράπονο της Καινούργιου

Εκεί η Κατερίνα αποκάλυψε το παράπονό της, μιας και κάποιοι θαμώνες του μαγαζιού στο οποίο έτυχε να βρεθεί μαζί με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη άρχισαν να τη φωτογραφίζουν με τον επιχειρηματία και στη συνέχεια είδε τις φωτογραφίες αυτές σε κάποια sites:

«Μου συνέβη κι εμένα το Σάββατο. Ήμουν σε μαγαζί στο Κολωνάκι, δεν ήμουν στα μπουζούκια. Ήμουν με την παρέα μου. Με έναν άνθρωπο που έχεις υπάρξει τόσα χρόνια δε θα μιλήσεις; Συνειδητοποιεί ένας φίλος μου πως τραβάνε και ξαφνικά το βλέπεις στα sites. Εγώ δεν το πήρα χαμπάρι. Να μην ξέρεις από πού να κρυφτείς», δήλωσε με παράπονο η Κατερίνα Καινούργιου.

Κατόπιν ο Ανδρέας Μικρούτσικος τη ρώτησε:

«Χάρηκες που τον είδες; Στενοχωρήθηκες, χάρηκες», με την Κατερίνα να ξεκόβει την κουβέντα και να λέει

«Ειλικρινά δεν θέλω να μιλήσω καθόλου για αυτό», είπε η Κατερίνα Καινούργιου με εμφανή τη στεναχώρια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Οριστικός ο χωρισμός για Καινούργιου - Τσαγκρίδη: Το νέο ταξίδι στο Μαϊάμι (photos)

Κατερίνα Καινούργιου: Αποκάλυψε τι συμβαίνει όταν χωρίζει και αναφέρθηκε στον Φίλιππο Τσαγκρίδη