Γη της ελιάς: Ο Στάθης «ξεγράφει» τη Βασιλική και το κοινό στο Twitter διαφώνησε έντονα μαζί του

Ιωάννα Τζανή

Ο Στάθης θεωρεί πως η Βασιλική γύρισε αναίτια την πλάτη της στην οικογένειά της και την ξεγράφει, ενώ ο Φίλιππος φεύγει για Αθήνα!

Η Βασιλική έφυγε και άφησε πίσω της... συντρίμμια στη Γη της ελιάς! Η Αρετή και ο Στάθης ρίχνουν το φταίξιμο ο ένας στον άλλον, όμως στο αποψινό επεισόδιο (14/12/21), ο πατέρας της Βασιλικής πεισμώνει και λέει ότι ξεγράφει την κόρη του από τη ζωή του. Αυτό φυσικά ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων στο Twitter, αφού η Βασιλική είναι ένα από τα πρόσωπα που το κοινό έχει ταυτίσει με τον Φίλιππο και οι δυο τους αποτελούν το πιο αγαπητό ζευγάρι της σειράς.

Γη της ελιάς: Η εγκυμοσύνη της Βασιλικής κινδυνεύει να αποκαλυφθεί και εκείνη το σκάει από τη Μάνη!

Η Βασιλική τηλεφωνεί στον Στάθη, όμως αυτό φέρνει αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που περίμενε

Η Μυρτάλη ξέρει το μυστικό της Βασιλικής, αλλά δεν μπορεί να το πει στον Στέφανο, γεγονός που της δημιουργεί τρομερό άγχος, γιατί δεν θέλει να του κρατά μυστικά.



Η Βασιλική αποφασίζει να δώσει σημεία ζωής και τηλεφωνεί στον πατέρα της, τον Στάθη. Εκείνος, όμως, αντί να ανακουφιστεί, εκνευρίζεται από τη συμπεριφορά της, καθώς θεωρεί πως η Βασιλική γύρισε την πλάτη στην οικογένειά της αναίτια.

Μέσα στα νεύρα και την απογοήτευσή του, ανακοινώνει στην Αρετή και τον Στέφανο ότι ξεγράφει την κόρη του, ενώ η μητέρα της κρατά διαφορετική στάση και τη δικαιολογεί μόνο στην περίπτωση που έχει γνωρίσει κάποιον και σκοπεύει να παντρευτεί.

Ο Φίλιππος φεύγει για την Αθήνα, προκειμένου να περάσει ένα ξέγνοιαστο διήμερο με τη Βασιλική και οι δυο τους θα χαρίσουν στο τηλεοπτικό κοινό μοναδικές στιγμές - όπως πάντα κάνει αυτό το ζευγάρι!



Η δολοφονία του Κυριάκου ταράζει τα νερά

Η δολοφονία του Κυριάκου ταράζει τα νερά και ο Δημήτρης δίνει εντολή στον Κεφαλά να «παγώσει» τη φυτεία στο κτήμα των Στεφανέων μέχρι νεοτέρας.



Ο Κουράκος έχει προβληματιστεί πολύ με αυτόν τον φόνο και η Χάιδω δεν αργεί να μπει στη λίστα των υπόπτων. Εκείνη, ωστόσο, το παίζει ανήξερη όταν πηγαίνει ο αστυνόμος και της ανακοινώνει ότι ο Κυριάκος έπεσε νεκρός από τέσσερις σφαίρες.

Δες στην παρακάτω photo gallery τα tweets που τα έχουν βάλει με τον Στάθη.

Cover photo: @pas_tsarouchas

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Γη της ελιάς: Η Χάιδω ψάχνει την αλήθεια και ξαφνικά έγινε η αγαπημένη του Twitter

Γη της ελιάς: Η πρόταση γάμου του Γιώργη αναστάτωσε τις... επίδοξες νύφες του Twitter!

Γη της ελιάς: Βασιλική και Φίλιππος ανυπομονούν για το κοριτσάκι τους και το Twitter πανηγυρίζει

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης