Γη της ελιάς: Βασιλική και Φίλιππος ανυπομονούν για το κοριτσάκι τους και το Twitter πανηγυρίζει

Ιωάννα Τζανή
Γη της ελιάς: Βασιλική και Φίλιππος ανυπομονούν για το κοριτσάκι τους και το Twitter πανηγυρίζει

Η Βασιλική και ο Φίλιππος πλέουν σε πελάγη ευτυχίας μετά τον υπέρηχο που αποκάλυψε το φύλο του μωρου τους, ενώ η Ιουλία θα δεχθεί σύντομα πρόταση γάμου από τον Κουράκο!

Η σχέση του Φίλιππου και της Βασιλικής στη Γη της ελιάς, είναι ό,τι πιο γλυκό συμβαίνει σε ολόκληρη τη σειρά για τους τηλεθεατές. Σε κάθε σκηνή τους «πέφτει» το Twitter, πόσω μάλλον στη στιγμή που θα παρακολουθήσουμε στο αποψινό (7/12/21) επεισόδιο, με τους δυο τους να επισκέπτονται τον γυναικολόγο για να μάθουν το φύλλο του μωρού τους. «It's a gir!» λοιπόν, και οι τηλεθεατές ανυπομονούν το ίδιο με τους πρωταγωνιστές να γεννηθεί ο καρπός αυτού του φλογερού και αληθινού έρωτα!

gitiselias megatv

Γη της ελιάς: Η ερωτική σκηνή Ιουλίας-Κουράκου, το σκουλαρίκι και το debate στο Twitter

Τα πράγματα, από την άλλη, δεν είναι καθόλου καλά για τους fans του ζευγαριού #stathisioulia, αφού το σενάριο τους... απογοητεύει μέρα με τη μέρα, όλο και περισσότερο! Η Ιουλία έχει αποφασίσει να προχωρήσει τη ζωή της και σύντομα η πρόταση γάμου από τον Γιώργη Κουράκο έρχεται για να ανατρέψει τα πάντα.



Βασιλική και Φίλιππε, είστε ό,τι πιο cute υπάρχει!

Επιτέλους τα πράγματα για τη Βασιλική και τον Φίλιππο δείχνουν να πηγαίνουν σχετικά καλά. Η έχθρα μεταξύ των οικογενειών τους - από την πλευρά της Χάιδως τουλάχιστον - έχει καταλαγιάσει και τα νεαρά παιδιά της Μάνης περιμένουν πώς και πώς να έρθει στον κόσμο το παιδάκι τους, το οποίο θα είναι κοριτσάκι! Το Twitter έχει ξετρελαθεί και το ζει μαζί τους κανονικότατα!

Αυτή η εγκυμοσύνη, όμως, δε θα μείνει κρυφή για πολύ ακόμα και σύντομα οι γονείς της Βασιλικής, η Αρετή και ο Στάθης, θα αρχίσουν να μπαίνουν σε υποψίες ότι η κόρη τους τούς κρύβει ένα μεγάλο μυστικό.


https://www.instagram.com/p/CXG_MpPgROw/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο Στάθης σε έξαλλη κατάσταση, ζητά τα ρέστα από την Ιουλία

Η εικόνα της Ιουλίας μαζί με τον Κουράκο «τσακίζει» τον Στάθη, ενώ όλο το χωριό αρχίζει να κουβεντιάζει για το νέο ειδύλλιο. Θολωμένος από τη ζήλια, ο Στάθης πηγαίνει στο σπίτι της Ιουλίας και απαιτεί εξηγήσεις. Η Ιουλία του απαντά πολύ απλά ότι έκανε αυτό ακριβώς που της ζήτησε και προχώρησε τη ζωή της, αλλά εκείνος δεν μπορεί με τίποτα να το δεχτεί. Μετά τη συνάντησή τους, μεθά και γυρίζει στο σπίτι σε άθλια κατάσταση, με την Αρετή να καταλαβαίνει πως κάτι δεν πάει καλά.

Ο αστυνόμος Κουράκος, στο μεταξύ, ακολουθεί τη συμβουλή του αδερφού της Ιουλίας, του Ιάκωβου, και της δείχνει με κάθε τρόπο και με πολύ γρήγορες κινήσεις, ότι τη βλέπει πολύ σοβαρά. Μετά το «σ' αγαπώ» που έκανε τόσο τους τηλεθεατές όσο και την ίδια την Ιουλία να απορούν... πότε πρόλαβε (;), έρχεται και η πρόταση γάμου! Η Ιουλία θα πει το πολυπόθητο «ναι» στον Γιώργη Κουράκο και οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες από εκεί κι έπειτα...

Δες στη photo gallery τα tweets για τη στιγμή που η Βασιλική και ο Φίλιππος μαθαίνουν το φύλο του μωρού τους.

Cover photo: @ifigeniadionisis.fp

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Spoiler Γη της ελιάς: Η εγκυμοσύνη της Βασιλικής αποκαλύπτεται - Νέα είσοδος στη σειρά

Γη της ελιάς: 'Ερχεται καυτή ερωτική σκηνή Ιουλίας και Γιώργη - Δεύτερο ατύχημα για την Αρετή

Γη της ελιάς: Η... μετάλλαξη της Χάιδως έχει κάνει το Twitter να απορεί και τα τρολ «πέφτουν βροχή»