Γη της ελιάς: Η πρόταση γάμου του Γιώργη αναστάτωσε τις... επίδοξες νύφες του Twitter!

Ιωάννα Τζανή
Γη της ελιάς: Η πρόταση γάμου του Γιώργη αναστάτωσε τις... επίδοξες νύφες του Twitter!

Πανικός στο Twitter με την πρόταση γάμου του αστυνόμου Κουράκου στην Ιουλία. Οι τηλεθεάτριες είναι έτοιμες να τον «διεκδικήσουν» αν εκείνη αρνηθεί. 

Ο τηλεοπτικός Γιώργης Κουράκος (Αλέξανδρος Μαρτίδης) έχει «κάψει» καρδιές στο γυναικείο κοινό της Γης της ελιάς! Ο αστυνόμος βιάζεται να... καπαρώσει την Ιουλία και όπως σου τα λέγαμε στο αποψινό (8/12/21) επεισόδιο της κάνει πρόταση γάμου, πριν ακόμα προλάβουν να γνωριστούν. Το Twitter, από τη μια απόρησε με τη βιασύνη του Γιώργη και θεώρησε υπερβολική την πρωτοβουλία του, ενώ από την άλλη πλευρά οι επίδοξες νύφες - θαυμάστριες πήραν σειρά και ποιος τις πιάνει!

gi tis elias 27

Γη της ελιάς: Βασιλική και Φίλιππος ανυπομονούν για το κοριτσάκι τους και το Twitter πανηγυρίζει

Η Ιουλία δέχεται την πρόταση γάμου!

Η σχέση της Ιουλίας με τον Κουράκου δεν έχει ξεκινήσει και με τους καλύτερους οιωνούς θα λέγαμε, αφού η καρδιά της ανήκει ακόμα στον Στάθη, όση προσπάθεια κι αν καταβάλλει ο γοητευτικός αστυνόμος για να την κάνει ολοκληρωτικά δική του. Η συμπεριφορά της Ιουλίας δείχνει ότι όλο αυτό είναι μια αντίδραση για τη δεύτερη «απόρριψη» του Στάθη, ο οποίος της ζήτησε να προχωρήσει τη ζωή της γιατί θέλει το καλό της.


https://www.instagram.com/tv/CXHeqD1gUpb/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Ιουλία, λοιπόν, θα πει το πολυπόθητο «ναι» στον αστυνόμο, αλλά εσείς οι θαυμάστριές του μην απογοητεύεστε, γιατί δε θα είναι τόσο απλά και εύκολα τα πράγματα για τους δυο τους. Μην ξεχνάς ότι υπάρχει και ένας Στάθης, ο οποίος δεν πρόκειται να επιτρέψει σε κανέναν... αστυνόμο να του πάρει την Ιουλία μέσα από τα χέρια!



Ιάκωβος και Ισίδωρος έρχονται για ακόμη μια φορά σε ρήξη

Ο Ιάκωβος δίνει τα χέρια με τον Φίλιππο και κλείνει το χωράφι που είναι προς πώληση, παράλληλα, όμως, η Χάιδω τάζει το ίδιο χωράφι στον Ισίδωρο. Τα δύο αδέλφια έρχονται σε ρήξη, όταν ο Ιάκωβος ανακοινώνει στον Ισίδωρο ότι θέλει το χωράφι για να χτίσει εκεί το ελαιοτριβείο του.

Δες στη photo gallery τα tweets για την πρόταση γάμου του Γιώργη Κουράκου στην Ιουλία.

Cover photo : @make_it_productions

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αλέξανδρος Μαρτίδης στο Queen.gr - Τα περίεργα μηνύματα από τις θαυμάστριες και η άγνωστη ζωή του

Γη της ελιάς: 'Ερχεται καυτή ερωτική σκηνή Ιουλίας και Γιώργη - Δεύτερο ατύχημα για την Αρετή

Γη της ελιάς: Η... μετάλλαξη της Χάιδως έχει κάνει το Twitter να απορεί και τα τρολ «πέφτουν βροχή»