Γη της ελιάς: Η Χάιδω ψάχνει την αλήθεια και ξαφνικά έγινε η αγαπημένη του Twitter

Ιωάννα Τζανή
Γη της ελιάς: Η Χάιδω ψάχνει την αλήθεια και ξαφνικά έγινε η αγαπημένη του Twitter

Όλοι αναρωτιούνται τι τα θέλει η Χάιδω τα χρήματα και ξεπουλά όλη της την περιουσία, αλλά ο σκοπός είναι πολύ σημαντικός!

Εκεί που η Χάιδω ήταν το πιο αντιπαθητικό πρόσωπο στη Γη της ελιάς, τώρα που... γλύκανε έχει αναδειχθεί στην αγαπημένη ηρωίδα σε αρκετούς τηλεθεατές. Μέχρι και οι κατάρες της τους έχουν λείψει και τις αποζητούν. Μέχρι εκεί φτάσαμε!

Ωστόσο, δε θα μείνει ήρεμη και καλή γα πολύ ακόμα, αφού η Χάιδω βρίσκεται ένα βήμα πριν της αποκαλύψει ο Βαφέας ποιος του έδωσε την εντολή να σκοτώσει την κόρη και τον άντρα της. Και κάπως έτσι ένας νέος κύκλος αίματος ανοίγει και η Χάιδω παίρνει εκδίκηση με κάθε κόστος!

gi tis elias koyrakos

Γη της ελιάς: Η πρόταση γάμου του Γιώργη αναστάτωσε τις... επίδοξες νύφες του Twitter!

Η Χάιδω βάφει τα χέρια της με αίμα!

Για τους τηλεθεατές που αναρωτιούνται τι τα θέλει τα χρήματα η Χάιδω και πουλά κτήματα και κοσμήματα, η απάντηση είναι απλή: θέλει να «εξαγοράσει» την αλήθεια από τον δολοφόνο της κόρης και του άντρα της, τον Βαφέα. Στο αποψινό επεισόδιο (9/12/21), η Χάιδω δίνει τις 20.000 ευρώ στη γυναίκα του - όπως της ζήτησε ο ίδιος προκειμένου να ομολογήσει - και έτσι οι αποκαλύψεις δεν αργούν να έρθουν.


https://www.instagram.com/tv/CXOUg5RIGCK/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Εντολή για τον φόνο της κόρης της έδωσε ο Κυριάκος, ο άνθρωπος που βρίσκεται πίσω από τις φυτείες στο κτήμα των Στεφανέων. Τότε, η Χάιδω αποφασίζει να πάρει τον νόμο στα χέρια της, παίρνοντας την καραμπίνα που της έδωσε ο Νικόλας και πηγαίνει να βρει τον Κυριάκο. Εκείνος πέφτει νεκρός από τις σφαίρες της Χάιδως, όμως οι άνθρωποι που βρίσκονται πίσω από το καρτέλ ναρκωτικών δε θα το αφήσουν έτσι.

Ο Νικόλας δολοφονείται

Θύμα σε όλο αυτό θα είναι ο Νικόλας. Ο οποίος θα χρησιμοποιηθεί από τη συμμορία, ως «μήνυμα απειλής» προς τη Χάιδω για να σταματήσει τις έρευνες.. Τέσσερις σφαίρες τον διαπερνούν και τον σκοτώνουν ακαριαία. Οι τύψεις «πνίγουν» τη Χάιδω, αφού θεωρεί τον εαυτό της υπεύθυνο για το κακό που βρήκε τον αγαπημένο της Νικόλα.



Ο Ανέστης και ο Φίλιππος βρίσκονται σε κατάσταση σοκ και δεν μπορούν να πιστέψουν με τίποτα το κακό που βρήκε τον καλό τους φίλο.

Δες στην παρακάτω photo gallery τα tweets σχετικά με την αλλαγή της Χάιδως.

Cover photo: @make_it_productions

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Γη της ελιάς: Βασιλική και Φίλιππος ανυπομονούν για το κοριτσάκι τους και το Twitter πανηγυρίζει

Γη της ελιάς: Η ερωτική σκηνή Ιουλίας-Κουράκου, το σκουλαρίκι και το debate στο Twitter

Γη της ελιάς: 'Ερχεται καυτή ερωτική σκηνή Ιουλίας και Γιώργη - Δεύτερο ατύχημα για την Αρετή