Γη της ελιάς: Η εγκυμοσύνη της Βασιλικής κινδυνεύει να αποκαλυφθεί και εκείνη το σκάει από τη Μάνη!

Ιωάννα Τζανή
Γη της ελιάς: Η εγκυμοσύνη της Βασιλικής κινδυνεύει να αποκαλυφθεί και εκείνη το σκάει από τη Μάνη!

Η Αρετή υποψιάζεται αμέσως ότι η Βασιλική είναι έγκυος, ενώ η Χάιδω μπαίνει στην τελική ευθεία του σχεδίου εκδίκησης.

Ένα λάθος της Βασιλικής ήταν αρκετό για να κινήσει τις υποψίες στην οικογένειά της στη Γη της ελιάς, αφού το ψέμα με το οποίο προσπάθησε να καλύψει τον λόγο που λαμβάνει βιταμίνες και σίδηρο, δεν ήταν πειστικός.

Και ενώ ο Φίλιππος και η Βασιλική αγωνιούν για το αν θα μάθουν οι γονείς της για την εγκυμοσύνη πριν προλάβουν να το σκάσουν από τη Μάνη, η Χάιδω μαθαίνει ποιος έδωσε εντολή για τον φόνο της κόρης και του άντρας της και βάζει σε εφάρμογη το σχέδιο εκδίκησης.

gi tis elias 213

Γη της ελιάς: Η Χάιδω ψάχνει την αλήθεια και ξαφνικά έγινε η αγαπημένη του Twitter

Η Βασιλική φεύγει κρυφά για την Αθήνα!

Η Βασιλική βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση, αφού στο αποψινό επεισόδιο (12/12/21) ο πατέρας της, ο Στάθης, την πηγαίνει με το ζόρι να κάνει εξετάσεις αίματος. Η Αρετή σκέφτεται αμέσως το ενδεχόμενο να είναι έγκυος η κόρη της και είναι αποφασισμένη να το ερευνήσει. Έτσι, πηγαίνει στη γιατρό, την Αντιγόνη, και της ζητά να ελέγξει από τις εξετάσεις αν όντως ισχύει η εγκυμοσύνη.


https://www.instagram.com/p/CXUMwPTLAnw/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Βασιλική και ο Φίλιππος βρίσκονται σε πανικό και συνειδητοποιούν ότι είναι θέμα χρόνου να αποκαλυφθούν. Γι' αυτό αποφασίζουν να το σκάσουν για την Αθήνα, και το τηλεοπτικό κοινό σίγουρα θα στήσει... πανηγύρι!

Η Χάιδω έτοιμη να πάρει εκδίκηση

Ο Βαφέας αποκαλύπτει στη Χάιδω το όνομα του ανθρώπου που έδωσε εντολή για να δολοφονηθεί η κόρη και ο άντρας της, και αυτός είναι ο Στέφανος, ο άντρας που είχε πάει στο σπίτι της και την είχε απειλήσει με όπλο.



Πλέον, η Χάιδω είναι έτοιμη να πάρει εκδίκηση με κάθε κόστος. Αρχίζει να παραφυλάει τον Κυριάκο και είναι θέμα ημερών ο άντρας που κρύβεται πίσω από το καρτέλ ναρκωτικών που ήταν μπλεγμένος ο άντρας της, να πέσει νεκρός από τον πυροβολισμό της Χάιδως.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Γη της ελιάς: Η πρόταση γάμου του Γιώργη αναστάτωσε τις... επίδοξες νύφες του Twitter!

Γη της ελιάς: Βασιλική και Φίλιππος ανυπομονούν για το κοριτσάκι τους και το Twitter πανηγυρίζει

Γη της ελιάς: 'Ερχεται καυτή ερωτική σκηνή Ιουλίας και Γιώργη - Δεύτερο ατύχημα για την Αρετή