Ελένη Μενεγάκη, Ελεονώρα Μελέτη και Δανάη Μπάρκα: Αγνώριστες σε παιδικές φωτογραφίες

Ελένη Μενεγάκη, Ελεονώρα Μελέτη και Δανάη Μπάρκα: Αγνώριστες σε παιδικές φωτογραφίες

Οι throwback εορταστικές φωτογραφίες από την παιδική τους ηλικία δείχνουν τις παρουσιάστριες εντελώς διαφορετικές από την σημερινή τους εικόνα.

Η αντίστροφη μέτρηση για τα φετινά Χριστούγεννα έχει ήδη ξεκινήσει με αποτέλεσμα να βρισκόμαστε όλοι σε γιορτινό mood. Η χριστουγεννιάτικη καμπάνια του MEGA έχει νοσταλγικό χαρακτήρα και είναι ιδιαίτερη φέτος αφού ως κεντρικό θέμα έχουν επιλεχθεί οι #throwback φωτογραφίες των celebrities από την παιδική τους ηλικία, με festive πάντα διάθεση.

Η Ελένη Μενεγάκη όπως δεν την έχεις ξαναδεί

https://www.instagram.com/p/CXas6WIIoaf/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Ελένη Μενεγάκη σε εφηβική ηλικία χαμογελά δίπλα από το Χριστουγεννιάτικο δέντρο και είναι κυριολεκτικά αγνώριστη. Τα καστανά μαλλιά της δεν θυμίζουν σε τίποτα την ξανθιά βασίλισσα της τηλεόρασης ωστόσο το λαμπερό της χαμόγελο παραμένει ίδιο.

Η Ελεονώρα Μελέτη και τα παιχνίδια της

https://www.instagram.com/p/CXdRwriom0b/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το επόμενο πρόσωπο της Χριστουγεννιάτικης καμπάνιας του MEGA που είδαμε να πρωταγωνιστεί στο Instagram page του καναλιού είναι η παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης, Eλεονώρα Μελέτη. Η μικρή Ελεονώρα παίζει ανέμελα με τα παιχνίδια της δίπλα από το δέντρο ενώ τα ξανθά μαλλιά της παραπέμπουν πολύ στη σημερινή της εικόνα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η παρουσιάστρια δεν έχει αλλάξει ιδιαίτερα από εκείνη την περίοδο.

Η Δανάη Μπάρκα με κοντά μαλλιά- Είναι απλά αγνώριστη!

https://www.instagram.com/p/CXdRwriom0b/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η παρουσιάστρια του «Πάμε Δανάη» ήταν η επόμενη «αποκάλυψη» αφού εκ πρώτης όψεως κανείς δεν φανταζόταν ότι το κοριτσάκι της φωτογραφίας με τα κοντά μαλλιά και το εντυπωσιακό φόρεμα είναι η Δανάη Μπάρκα.

https://www.instagram.com/p/CXTMPzUoOv_/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

H πρώτη αποκάλυψη της εορταστικής καμπάνιας έγινε μέσα από το επίσημο προφίλ του καναλιού στο Instagram όπου είδαμε τον Νίκο Ευαγγελάτο, τη Σίσσυ Χρηστίδου και την Σμαράγδα Καρύδη να ποζάρουν στο φωτογραφικό φακό, αρκετά χρόνια πριν. Έκτοτε ακολούθησαν πολλές ακόμη φωτογραφίες και εμείς είχαμε την ευκαιρία να απολαύσουμε μερικά από τα πιο αγαπητά τηλεοπτικά πρόσωπα σε τρυφερά στιγμιότυπα.

Πηγή κεντρικής: @elenimenegaki

adamou

Το χριστουγεννιάτικο δέντρο των celebrities που μπορεί να μην έχεις δει ακόμα (photos)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Σίσσυ Χρηστίδου- Νίκος Ευαγγελάτος -Αγγελική Νικολούλη: Αγνώριστοι ως παιδιά

Συγκινεί η Δανάη Μπάρκα για τον παππού της - «Όταν βρω τον άνθρωπό μου έτσι θέλω να είναι»

Στη gallery που ακολουθεί μπορείς να δεις μερικές ακόμη εορταστικές φωτογραφίες των celebrities από την παιδική τους ηλικία.