Έφυγε από τη ζωή η αδερφή του ηθοποιού Benedict Cumberbatch μετά από μάχη με τον καρκίνο

Πατούλια Κατερίνα
Έφυγε από τη ζωή η αδερφή του ηθοποιού Benedict Cumberbatch μετά από μάχη με τον καρκίνο

Ο 45χρονος ηθοποιός αποκάλυψε τις δύσκολες στιγμές που περνάει μετά τον θάνατο της αδερφής του.

Μια δύσκολη περίοδο στη ζωή του περνάει ο ηθοποιός Benedict Cumberbatch. Ο 45χρονος Dr Strange αποκάλυψε πως η 62χρονη αδερφή του Tracy Peacock έφυγε πρόσφατα από τη ζωή μετά από επταετή μάχη με τον καρκίνο.

Ο ηθοποιός του Sherlock αποκάλυψε για πρώτη φορά τη μεγάλη απώλεια, μιας και δεν ήταν γνωσ΄τη στο κοινό η μάχη που έδινε η Tracks, έτσι την αποκαλούσε ο μικρός της αδερφός.

Η αποκάλυψη του θανάτου

«Έφυγε από καρκίνο, το πολεμούσε επτά χρόνια, όπως έχει πει και ο Donald Rumsfeld, συμβαίνουν πράγματα και είναι απάνθρωπο. Δεν άνηκε στον κόσμο αυτό η Tracks, ήταν αδιανόητα ξεχωριστή», ανέφερε ο ηθοποιός τον οποίο βλέπουμε στον νέο Spider-Man: No Way Home.



«Η αδερφή μου ήταν μια υπέροχη καλλιτέχνης που έκανε πολλές εργασίες αποκατάστασης σε καμβά και σε κορνίζες αλλά και ξυλουργικές εργασίες. Άντεξε και έκανε τη δουλειά της και έφτιαξε τις περισσότερες χριστουγεννιάτικες και εορταστικές κάρτες από κάθε είδους φεστιβάλ. Ήταν πολύ προικισμένη», είπε ο ηθοποιός για την αδερφή του, με την οποία είχαν την ίδια μητέρα, την καλλιτέχνη Wanda Ventham, η οποία πριν τον πατέρα του Cumberbatch είχε παντρευτεί τον James Tabernacle.

benedict

Ο Benedict Cumberbatch έπαθε τρεις φορές δηλητηρίαση νικοτίνης και μύριζε άσχημα για εβδομάδες

Η ξεχωριστή σχέση των δύο αδερφών

Η Tracy ήταν έφηβη όταν η μητέρα της παντρεύτηκε τον Timothy Carlton, τον μπαμπά του Benedict και μεγάλωσαν μαζί, μιας και η Tracy τον πρόσεχε ενώ μια φορά τον είχε αφήσει να ξεπαγιάσει όταν τον άφησε για πολλή ώρα στην ταράτσα για να τον ηρεμήσει:

«Με είχε ξεχάσει, ήταν αστείο, ήταν στην κουζίνα με φίλους της όταν είδε να πέφτει χιόνι από το παράθυρο».

Και η Tracy πάντως είχε μιλήσει το 2012 για τον χωρισμό του αδερφού της από την σχεδιάστρια αγαπημένη του Anna Jones:

«Πρέπει να είσαι ένα πολύ έξυπνο άτομο για να καταφέρεις να μείνεις μαζί του, αυτός είναι πιθανότατα και ο λόγος που μπλέκει με τις κοπέλες του», είχε πει η αείμνηστη αδερφή του Benedict.



Ο Cumberbatch έχει από τότε βέβαια παντρευτεί τη θεατρική σκηνοθέτη Sophie Hunter με την οποία απέκτησε τρία παιδιά ενώ η αδερφή του άφησε πίσω τον σύζυγό της και την 34χρονη ανιψιά του Benedict, την Emily.

Η νέα ταινία και η τοξική αρρενωπότητα των ανδρών

Ο Cumberbatch θα υποδυθεί έναν κάουμπόι στην ταινία του Netflix με τίτλο The Power Of The Dog ενώ σε πρόσφατη συνέντευξη ο ηθοποιός τόνισε πως πρέπει να φτιάξουμε τη συμπεριφορά των ανδρών και να τελειώσει αυτή η περίοδος της τοξικής αρρενωπότητας.

«Πρέπει να διορθώσουμε τη συμπεριφορά των ανδρών. Πρέπει να τρέξουμε τη μηχανή. Νομίζω ότι είναι πάντα σχετικό, και σε έναν κόσμο που αμφισβητεί και προχωρά και τελικά επισημαίνει τις ανεπάρκειες του status quo και της πατριαρχίας, είναι ακόμη πιο σημαντικό. Υπάρχει αυτό το είδος εξέγερσης, αυτή η άρνηση, αυτό το είδος παιδικής αμυντικής θέσης του δεν είναι όλοι οι άντρες κακοί. Όχι, απλά πρέπει να σιωπήσουμε και να ακούσουμε. Δεν υπάρχει αρκετή αναγνώριση της κακοποίησης, δεν υπάρχει αρκετή αναγνώριση των μειονεκτημάτων και, ταυτόχρονα, κάποια στιγμή - ίσως όχι τώρα, αλλά κάποια στιγμή- πρέπει να κάνουμε ίσως αυτό που γίνεται και στην ταινία, το οποίο είναι να εξετάσουμε τον λόγο πίσω από την καταπιεστική συμπεριφορά για να διορθώσουμε το εγώ μας», είχε πει χαρακτηριστικά στο Sky News.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:

Επιστροφή στα θρανία για την Emma Watson και τον Benedict Cumberbatch

Baby alert: Ο Benedict Cumberbatch & η Sophie Hunter έγιναν γονείς

Alert: Το πιο hot ζευγάρι του Hollywood θα αποκτήσει τρίτο παιδάκι