Ποιος celebrity παραδέχτηκε πως έχει γυρίσει sex tape;

Ποιος celebrity παραδέχτηκε πως έχει γυρίσει sex tape;

Όχι, δεν πρόκειται για ανερχόμενο τηλεαστέρα της Αμερικής, αλλά για έναν καταξιωμένο ηθοποιό που μόνο από έξτρα φήμη και χρήματα δεν έχει ανάγκη.

Μην φανταστείτε πως πήγε σε ένα γραφείο παραγωγής ταινιών πορνό, άφησε βιογραφικό και όταν τον δέχτηκαν πέταξε τα βρακιά του, φόρεσε τα δερμάτινα και άρχισε να παραδίδει μαθήματα κάμα σούτρα. Η ιστορία εξελίχτηκε κάπως αλλιώς.

Ο πρωταγωνιστής, που ακούει στο όνομα James Franco και ήταν και ο παρουσιαστής της τελευταίας απονομής βραβείων Oscar, απλά όταν ήταν μικρός με την κοπέλα του πήραν μια κάμερα και κατέγραψαν τους εαυτούς τους ενώ συνουσιάζονταν. Το αποτέλεσμα μάλλον δεν τον εντυπωσίασε, καθώς δεν ξαναείδε ποτέ την ταινία αυτή, όπως σημείωσε χαρακτηριστικά αστειευόμενος ο James. Ίσως τότε δεν είχε ακόμα ανακαλύψει τις υποκριτικές του ικανότητες.

Η αποκάλυψη έγινε λίγες ήμερες πριν, όταν ο James ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Conan O'Brien «Conan» και ενώ οι φήμες για ενδεχόμενη πορνοταινία που πρωταγωνιστεί οργίασαν τους προηγούμενους μήνες.