Η Queen Latifah θα αποκτήσει παιδί με την σύντροφό της

Η Queen Latifah θα αποκτήσει παιδί με την σύντροφό της

Και αν σας κάνει εντύπωση που ο σύντροφός της είναι γυναίκα, αυτό αποδεικνύει πως υπάρχουν άτομα στο Χόλυγουντ που μπορούν να κρατήσουν την ιδιωτική τους ζωή μυστική.

Η Queen Latifah έχει κοπέλα; Ναι, η larger-than-life ηθοποιός με το πληθωρικό ταμπεραμέντο και το ατελείωτο κέφι, όχι μόνο έχει σχέση εδώ και αρκετό καιρό με την personal trainer Jeannette Jenkins, όχι μόνο συγκατοικούν, αλλά πρόσφατα αποφάσισαν να αποκτήσουν και το πρώτο τους παιδί.

Το ζευγάρι θεάθηκε πρώτη φορά το περασμένο καλοκαίρι στον γάμο της Alicia Keys, και πιο συγκεκριμένα πάνω στο σκάφος που φιλοξενούνταν οι καλεσμένοι, σε τρυφερά ενσταντανέ που θα έπειθαν και τον τελευταίο δύσπιστο. Έκτοτε η προσωπική τους ζωή έχει παραμείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας –γιατί όταν πραγματικά θες να προστατέψεις τις ιδιωτικές σου στιγμές μπορείς να τα καταφέρεις, ακόμα και αν είσαι σταρ του Χόλυγουντ- μέχρι πρόσφατα, όπου το ζευγάρι ανακοίνωσε πως θέλει να αποκτήσει παιδί.

Προς το παρόν σκέφτονται τις εναλλακτικές που έχουν, αν δηλαδή θα υιοθετήσουν, θα γεννήσει μία από τις δύο ή θα χρησιμοποιήσουν παρένθετη μητέρα, το μόνο σίγουρο όμως είναι πως και οι δύο το θέλουν πολύ μιας και λατρεύουν τα παιδιά και τα θεωρούν «ευλογία». Δεν ξέρουμε για εσάς, αλλά εμείς όσο αφορά στην Queen Latifah, είμαστε τουλάχιστον περήφανοι που μοιραζόμαστε το ίδιο όνομα μαζί της.