Ποια εγχώρια τηλεπερσόνα έκανε τάμα στην Παναγιά της Τήνου;

Ποια εγχώρια τηλεπερσόνα έκανε τάμα στην Παναγιά της Τήνου;

Στην Τήνο θα βρεθεί η Φαίη Σκορδά για να εκπληρώσει τάμα για την γέννηση του παιδιού της.Στην Τήνο θα βρεθεί η Φαίη Σκορδά για να εκπληρώσει τάμα για την γέννηση του παιδιού της.

Όπως διαβάσαμε στο εβδομαδιαίο περιοδικό «Λοιπόν» η Φαίη αναμένεται να βρεθεί στην Τήνο ανήμερα της γιορτής της, για να ευχαριστήσει την Παναγία που της πήγαν όλα καλά με τη γέννηση του γιου της. Το είχε τάξει στο παρελθόν και το κάνει πλέον πράξη. Πέρυσι, είχε πάει ξανά, την ίδια μέρα και είχε ζητήσει να έχει μια καλή εγκυμοσύνη και να φέρει στον κόσμο ένα υγειές μωράκι. Μαζί με τον Γιώργο Λιάγκα είχαν προσπαθήσει να περάσουν απαρατήρητοι μέσα στο πλήθος, όμως τελικά, κάποιοι προσκυνητές τους αναγνώρισαν. Και οι δυο τους πιστεύουν πολύ στον Θεό και πάντα επισκέπτονται εκκλησάκια για να ανάψουν ένα κεράκι.

Η παρουσιάστρια όντως κράτησε στην αγκαλιά της ένα υγιέστατο αγοράκι τον περασμένο Απρίλιο και σήμερα ζει στιγμές οικογενειακής ευτυχίας, κάνοντας τις πρώτες διακοπές της για τέσσερις μέρες μαζί με το σύζυγο και το γιο της. Έτσι, τώρα θέλει να ξαναπάει και -όπως λένε πηγές από το περιβάλλον του ζευγαριού- σχεδιάζει να το κάνει πριν ξεκινήσουν οι επαγγελματικές της υποχρεώσεις με επικρατέστερη ημερομηνία τις 17 Σεπτεμβρίου.

DPG Network