Γιατί σταμάτησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου την ραδιοφωνική του εκπομπή;

Γιατί σταμάτησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου την ραδιοφωνική του εκπομπή;

Ο λόγος για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και τον Θανάση Πάτρα. Οι δυο τους έκαναν μαζί εκπομπή καθημερινά και λόγω των επικείμενων περικοπών στον ραδιοφωνικό σταθμό αποφάσισαν να παραιτηθούν.

Οι πληροφορίες μας λένε, μετά απο τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε με στενό συνεργάτη του Άρνι, ότι ο παρουισαστής είχε πάρει την απόφαση να απαλλαχτεί απο το ραδιόφωνο μια και τα γυρίσματα της νέας του εκπομπής σε όλη την Ελλάδα δεν θα του επέπρεπαν να είναι συνεπής στο καθημερινό του πρόγραμμα.

Την ίδια γραμμή τράβηξε και ο Θανάσης Πάτρας που σαφώς δεν ήθελε να δεχτεί και την μείωση μισθού, αλλά είχε περάσει δύο χρόνια πολύ όμορφα με τον στενό συνεργάτη του και φίλο του.

Ο Γρηγόρης δέιχνει ενοχλημένος με την τροπή που πήρε όλο το θέμα και την έκθεση που πήρε η παραίτηση αυτή μια και είχε συζητηθεί απο καιρό με τον διαευθυντή Μάνο Κάκλαμάνο.

Τα προβλήματα που υπάρχουν στο Ραδιο 9 δεν είναι και λίγα μιας και οι μειώσεις και οι περικοπές έφεραν μουρμούρες και αρκετές αποχωρήσεις. Μετά πάντως απο την Μανωλίδου, τον Ψινάκη έρχεται και η σειρά του Γρηγόρη να αφήσει τα ερτζιανά και πλέον η συνέχεια θα είναι ακόμη πιο δύσκολη.

Ήταν η ξεκούραση και το μεράκι να επικοινωνεί με τον κόσμο και αυτό του έδωσε μεγάλη δύναμη όταν δεν εργαζόταν στηντ τηλεόραση. Και ο Θανάσης Πάτρας απο την άλλη πλευρά αναμένει το τι θα κάνει την επόμενη σεζόν και μετά την ολοκλήρωση του Ellate.