The Voice: Το ντουέτο Παπαρίζου-Μουζουράκη και ο νικητής του κοινού

The Voice: Το ντουέτο Παπαρίζου-Μουζουράκη και ο νικητής του κοινού

O μεγάλος τελικός του «The Voice of Greece» αναμένεται να είναι γεμάτος εκπλήξεις.

H αγωνία απόψε «χτυπά κόκκινο» καθώς βρισκόμαστε εν αναμονή του νικητή του The Voice. Στον ημιτελικό του Σαββάτου οι coaches (Κωνσταντίνος Αργυρός, Πάνος Μουζουράκης, Έλενα Παπαρίζου και Σάκης Ρουβάς) είδαν τους 16 διαγωνιζόμενους να ανεβαίνουν στη σκηνή διεκδικώντας το πολυπόθητο εισιτήριο για τον τελικό του διαγωνισμού. Ο Γιώργος Λιανός ωστόσο ανακοίνωσε αργότερα μόνο 8 ονόματα των φιναλίστ του φετινού «Τhe Voice of Greece».

Οι 8 φιναλίστ του φετινού «Τhe Voice of Greece»

https://www.instagram.com/p/CXqeUZdLKXp/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η 8αδα του μεγάλου τελικού απαρτίζεται από τους: Ανδρέας Μηλιώτης από την ομάδα του Σάκη Ρουβά, η Ελένη Ολυμπίου από την ομάδα της Έλενας Παπαρίζου, ο Δημήτρης Κανάκης από την ομάδα του Κωνσταντίνου Αργυρού, η Άννα Αργυρού από την ομάδα του Σάκη Ρουβά, ο Γιώργος Γλυκοκόκαλος από την ομάδα της Έλενας Παπαρίζου, η Ηλιάνα Αλεξάνδρου από την ομάδα του Πάνου Μουζουράκη, ο Γιώργος Πάττας από την ομάδα της Έλενας Παπαρίζου και η Χριστίνα Μπαγκντασαρίδου από την ομάδα του Πάνου Μουζουράκη.

https://www.instagram.com/p/CXrOkqOt15d/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο Γιώργος Λιανός υποδέχτηκε on stage τους 8 φιναλίστ για την πρώτη τους ερμηνεία και σταδιακά θα περάσουμε στους 4 και εν τέλη στους 2 διαγωνιζόμενους που θα διεκδικήσουν το μεγάλο έπαθλο. Ο νικητής θα κερδίσει ένα χρυσό συμβόλαιο με την εταιρία Minos EMI για να ξεκινήσει δυναμικά τα βήματά του στην Ελληνική δισκογραφία.

Η λαμπερή εμφάνιση της Έλενας Παπαρίζου και το ντούετο με τον Πάνο Μουζουράκη



Ο Πάνος Μουζουράκης και η Έλενα Παπαρίζου ερμήνευσαν τα τραγούδια: «Papa was a rollin’ stone», «Roadhouse blues» και «Proud Mary» και ξεσήκωσαν το κοινό ενώ δυναμική επιστροφή έκανε η περσινή νικήτρια, Joanne η οποία ερμήνευσε live την επιτυχία της «Twist in my sobriety». Η Έλενα Παπαρίζου έδειχνε απλά εκθαμβωτική στο ασημί maxi φόρεμά της το οποίο συνδύασε με ψηλοτάκουνα πέδιλα. Οι χρήστες των social media έσπευσαν να σχολιάσουν πόσο εντυπωσιακή ήταν η coach για ακόμη μια φορά.

Το ντουέτο Ρουβά-Αργυρού και οι εκπλήξεις του τελικού

Στη σκηνή του The Voice of Greece θα βρεθεί απόψε ο Κωνσταντίνος Αργυρός μαζί με τον Σάκη Ρουβά. Οι κορυφαίοι Έλληνες τραγουδιστές θα προσφέρουν ένα μοναδικό performance ερμηνεύοντας μερικές από τις μεγάλες τους επιτυχίες. Η μουσική τους συνεύρεση αναμένεται να μην περάσει απαρατήρητη από τους χρήστες του Twitter, οι οποίοι έφεραν απόψε το #TheVoiceGR στην κορυφή των trends.

trends copy

Στην κορυφή του Ελληνικού Twitter βρέθηκε για ακόμη μια φορά το hashtag #TheVoiceGr με τους χρήστες να σχολιάζουν τόσο τις ερμηνείες των παικτών αλλά και των τεσσάρων coaches.



Πηγή κεντρικής: @helenapaparizou_official

paparizoy kare

Tρελαινόμαστε με το καρέ της Έλενας Παπαρίζου στο The Voice! 10 καρέ για να μπεις στον πειρασμό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο Μαραβέγιας επέστρεψε στο Voice και η Τόνια Σωτηροπούλου αντέδρασε στο bromance με τον Μουζουράκη

Ελένη Φουρέιρα: Οι μελανιές στα πόδια και η εκρηκτική εμφάνιση στο Voice -Έτσι αντέδρασε το Twitter

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις μερικά από τα καλύτερα tweets που γράφτηκαν κατά τη διάρκεια του τελικού.