Spoiler Σασμός: Πως μαθαίνει ο 'Αγγελος την ταυτότητα του πατέρα του; Αυτό δεν το περιμέναμε

Κατερίνα Μπούσιου

Το ρολόι του, τον οδηγεί στη μεγάλη αποκάλυψη. Σε αδιέξοδο η Καλλιόπη και η γιαγιά Ειρήνη. 

'Οποιος ρωτά μαθαίνει και όποιος ερευνά βρίσκει. Βέβαια στην περίπτωση του 'Αγγελου στον Σασμό του Alpha, αυτή η διαδικασία αναζήτησης, έχει πολλά εμπόδια. Η αποκάλυψη της ταυτότητας του πατέρα του όμως θα γίνει με τον πιο ανέλπιστο τρόπο και όχι από τα πρόσωπα που ίσως υποψιαζόμαστε, δηλαδή την Καλλιόπη και τη γιαγιά Ειρήνη οι οποίες ήδη ξέρουν το μυστικό.



Οι έρευνες πέφτουν στο κενό

Στο σημερινό επεισόδιο θα δούμε τον 'Αγγελο να έχει δεχτεί την επίσκεψη της γιαγιάς Ειρήνης για μια εξέταση. Και εκτός από την πίεση και αν παίρνει τα φάρμακά της, ξεκινά τη συζήτηση για το αγαπημένο του θέμα, δηλαδή την Ανθούλα. Η αντίδραση όμως της γιαγιάς Βρουλάκη θα του δημιουργήσει υποψίες, γιατί θα την πιάσει πανικός και αυτό θα του δημιουργήσει μεγάλα ερωτηματικά.





Η Καλλιόπη όπως σας έχουμε ξαναπεί θα συμμαχήσει με την γιαγιά Ειρήνη για να μην αποκαλυφθεί το μυστικό, αλλά αυτό θα βγεί τελικά στην επιφάνεια, εντελώς τυχαία. Χρονικά αυτό θα συμβεί μετά την δολοφονία του Πέτρου, που θα προκαλέσει όπως είναι φυσικό τεράστιο σοκ και στις δύο οικογένειες. Ο 'Αγγελος απαρηγόρητος από το θάνατο του φίλου του και χωρίς ακόμη να ξέρει πως υπήρξε ετεροθαλής αδελφός του, θα βρεθεί ξανά στο εργαστήρι με τις λύρες το οποίο είχαν επισκεφτεί μαζί από τι πρώτες ημέρες που είχε έρθει στο χωριό. Αν θυμάστε, ο τεχνίτης τότε είχε μιλήσει με περηφάνια για τον πατέρα Βρουλάκη. Οι πληροφορίες λένε πως είναι εκείνος που θα δεί το ρολόι που φορά ο 'Αγγελος και όπως ήδη ξέρουμε είναι από τα κειμήλια που άφησε η Ανθούλα, στην θετή του μητέρα. Το κουβάρι αρχίζει να ξετυλίγεται με έναν περίεργο πια τρόπο. Αλλά η γιαγιά Ειρήνη που θα είναι σοκαρισμένη από το θάνατο του Πέτρου δεν θα είναι σε θέση να του εξηγήσει. Και τα βλέμματα όλων στρέφονται πια στην Καλλιόπη.



Εκείνη την εποχή ωστόσο θα έχει να αντιμετωπίσει πιο σημαντικά θέματα, αφού ο Αστέρης θα βρεθεί στη φυλακή για τον φόνο του Πέτρου τον οποίο κατά λάθος διέπραξε. Η νέα χρονιά αναμένεται...συγκλονιστική με αυτές τις εξελίξεις. Προς το παρόν στρώνεται το έδαφος για τον χωρισμό Βασιλικής και Μαθιού. Η ξαφνική επίσκεψη του Νικηφόρου στο σπίτι θα τους οδηγήσει σε αδιέξοδο.



Μερικά ακόμη στοιχεία για όσα μας περιμένουν, στη photo gallery που ακολουθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Σασμός: Κρυφή συμμαχία Καλλιόπης με τη γιαγιά Ειρήνη - Μήπως η βεντέτα ξεκίνησε από ένα λάθος;

Σασμός: Η συμμαχία του Μαθιού με την Καλλιόπη - Ο άνθρωπος που θα «κάψει» Αστέρη και Αργυρώ

Σασμός: Θα γίνει αγνώριστος ο Μαθιός - Χάνει τη Βασιλική και τον Αστέρη ενώ απειλεί τον Μανόλη

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης