Σασμός: Η συμμαχία του Μαθιού με την Καλλιόπη - Ο άνθρωπος που θα «κάψει» Αστέρη και Αργυρώ

Κατερίνα Μπούσιου
Σασμός: Η συμμαχία του Μαθιού με την Καλλιόπη - Ο άνθρωπος που θα «κάψει» Αστέρη και Αργυρώ

Ο μαστρο-Μαθιός θα «χτίσει» στον τοίχο του σπιτιού του το όπλο με το οποίο σκότωσε τον Στεφανή. Το σχέδιο της Καλλιόπης για τη συνέχεια. 

Η καπετάνισσα Σταματάκη δίνει οδηγίες και ο πιστός βοηθός της ο Μαθιός, τις ακολουθεί πιστά για να γλιτώσει στο Σασμό του Alpha τα χειρότερα, δηλαδή τη σύλληψή του. Κάποιοι άλλοι κάνουν όμως προσπάθειες για να του κάνουν τη ζωή δύσκολη και ίσως τα καταφέρουν. Οι μόνοι που δείχνουν προς το παρόν ανέμελοι, είναι ο Αστέρης και η Αργυρώ, αλλά η τύχη δεν είναι με το μέρος τους. Ατυχίες έχουμε για δύο ακόμη ζευγάρια, για τον 'Αγγελο και την Στέλλα, αλλά και τη Σεμίνα με τον Πέτρο.


https://www.instagram.com/p/CXb-YYbsqWo/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το γιαπί το πηλοφόρι το μυστρί

Τώρα πια, μάνα και γιός είναι καιρός να αποκαλυφθούν ανοιχτά μεταξύ τους, για να μπορέσουν να χαράξουν κοινή γραμμή πλεύσης. Η Καλλιόπη παίρνει με το ζόρι τον Μαθιό και τον ξαναπηγαίνει στο σπίτι στο βουνό, όπου σε έναν τσιμεντόλιθο στον παλιό φράχτη του σπιτιού, έχει κρύψει το όπλο. Όταν εκείνος το βρίσκει και την κοιτά, το βλέμμα της δεν του δίνει άλλα περιθώρια. «Χτίσε τον» του λέει και εκείνος παίρνει το μυστρί και πιάνει δουλειά. Μεταξύ μας, πρόχειρη αυτή τη κρυψώνα και καθόλου ασφαλής. Τι θα γίνει αν ερευνήσει και πάλι η αστυνομία το σπίτι στο βουνό και δει το φρέσκο τσιμέντο; Ο Αστέρης από την άλλη πλευρά, καταλαβαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά με τον αδελφό του και του λέει ευθέως ότι μοιάζει να κρύβει μυστικά. Δεν αργεί η ώρα, θα μάθει την αλήθεια, σας το έχουμε αποκαλύψει ξανά. Πάντως ο Μαθιός, έχει εξελιχθεί πρώτος στο ψέμα και την δικαιολογία.



Η Στέλλα αποκαλύπτει στον 'Αγγελο τα πάντα για τον Αστέρη

Η δικηγόρος βάζει από την αρχή της σχέσης τους, τις σωστές βάσεις με τον 'Αγγελο. Του εξομολογείται πως εκείνος που την πλήγωσε είναι ο Αστέρης. Θα έρθει η στιγμή όμως που και εκείνος θα της αποκαλύψει μόνος του και χωρίς εκείνη να το ανακαλύψει από άλλη πηγή, πως είναι ανηψιός της παρολίγον πεθεράς της. Μια που λέμε για ανακαλύψεις, η Αργυρώ αναρωτιέται τι έγινε με εκείνη τη βαλίτσα με τα αρχαία που ανακάλυψαν στο ξενοδοχείο. Ο Διονύσης τα «μπαλώνει» ξανά, αλλά βάζει σε ενέργεια τα σκληρά του σχέδια τόσο για εκείνη, όσο και για την Σεμίνα. Ο ηθοποιός Μιχάλης Αλικάκος που τον υποδύεται ήταν άκρως αποκαλυπτικός σήμερα στην εκπομπή Happy Day, επιβεβαιώνοντας και τις δικές μας πληροφορίες που σας είχαμε αναφέρει, λέγοντας πως: «Ο Διονύσης, κάποια στιγμή, θα αποκαλυφθεί και θα πάει φυλακή. Θα κάνει μια απόπειρα δολοφονίας, με κίνητρο να μην αποκαλυφθεί η δράση του. Εκβιάζει τη Σεμίνα, διότι γνωρίζει το παρελθόν της, έχει στοιχεία στα χέρια του και αυτά τα στοιχεία θα τα χρησιμοποιήσει για να διαλύσει τον αρραβώνα της με τον Πέτρο». Βέβαια η Αργυρώ θα αντιμετωπίσει και έναν ακόμη κίνδυνο. Ο μπαμπάς του Μανόλη θα τους δεί τυχαία με τον Αστέρη, την ώρα που ετοιμάζονται για την εκδρομή τους. Και φυσικά δεν είναι ένα μυστικό που θα το κρατήσει για τον εαυτό του, αλλά θα το μοιραστεί με αρκετούς.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Σασμός: Η Μαρίνα θρηνεί τον γιο της και η Αργυρώ γίνεται στόχος δολοφονικής επίθεσης

Σασμός: Συγκλονίζει η Καλλιόπη και αποκαλύπτει γιατί δολοφονεί τη Βασιλική - Ομολογεί ο Μαθιός

Σασμός: 'Ενας έρωτας γεννιέται και ένας κινδυνεύει - Η μεγάλη ανατροπή με Μαθιό και Νικηφόρο