Σασμός: Θα γίνει αγνώριστος ο Μαθιός - Χάνει τη Βασιλική και τον Αστέρη ενώ απειλεί τον Μανόλη

Κατερίνα Μπούσιου
Σασμός: Θα γίνει αγνώριστος ο Μαθιός - Χάνει τη Βασιλική και τον Αστέρη ενώ απειλεί τον Μανόλη

Ποιον χαρακτηρίζει...ψυχούλα ο αστυνόμος; Πως θα ανατραπούν όλα από μια λάθος κίνηση; 

Σα θηρίο στο κλουβί του είναι πια ο Μαθιός στο Σασμό του Alpha. Ασυγκράτητος στη συμπεριφορά του, για να μάθει ποιος τον κάρφωσε στην αστυνομία. Θα τα βάλει όμως με δύο λάθους ανθρώπους με τους οποίους θα τσακωθεί πολύ άγρια. Και θα χάσει από το πλευρό του εκείνους που τον αγαπούν πραγματικά. Δεν θα είναι όμως ο μόνος που θα χάσει πρόσωπα από τη ζωή του. Υπάρχει κάποιος από την οικογένεια Βρουλάκη που επίσης θα δεινοπαθήσει.


https://www.instagram.com/tv/CXayfM8IXyV/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το σχέδιο της Καλλιόπης και το σοκ του Αστέρη

Πατώντας τέρμα το γκάζι στο αυτοκίνητο, ο Μαθιός φτάνει στο σπίτι στο βουνό όπου συνεχίζονται οι έρευνες της αστυνομίας. Και καρφώνεται μόνος του. Αρχίζει να λέει στον Αστέρη (θα γελάσετε με τις αντιδράσεις του απόψε) να προσέχει τη μάνα τους και κυρίως να του ορκιστεί πως θα προσέχει τη Βασιλική και τον Νικηφόρο. Ορκίζεται ο σαστισμένος Αστέρης, αλλά πίσω έρχεται ο αστυνόμος ο οποίος θα καταλάβει από αυτή την αντίδραση πως όντως είναι χωρίς καμία αμφιβολία ο Μαθιός είναι ο δολοφόνος. Και που να δείτε τι γίνεται μετά.



Ο Μαθιός κάνει μια μεγάλη κουβέντα με τη μάνα του και εκείνη τον διαβεβαιώνει με τον τρόπο της ότι έχει κρύψει το όπλο. Εκείνος μαινόμενος θέλει να μάθει ποιος τον κάρφωσε στην αστυνομία. Καημένε Μανόλη. Ο νεαρός θα τον δει ξαφνικά μπροστά του να τον απειλεί ανοιχτά και αυτή τη φορά, ο Μαθιός θα τον τρομάξει για τα καλά. Δεύτερος στη σειρά έρχεται ο αστυνόμος. Ο Αντώνης Φραγκιαδάκης όμως δεν πτοείται από τις φωνές του γιατί ξέρει ότι έχει μπροστά του τον δολοφόνο.


https://www.instagram.com/p/CXIfSdfo0Jr/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η σωτηρία του Μαθιού από την Καλλιόπη στη συνέχεια θα του στερήσει τον Αστέρη. Μα πως να δεχθεί πως είναι δολοφόνος; 'Οπως και τη Βασιλική, γιατί όπως σας είχαμε αποκαλύψει ο Νικηφόρος θα φτάσει ένα βήμα πριν τους ανακαλύψει.

Σεμίνα και Πέτρος σε κίνδυνο

Μία νέα ανίερη συμμαχία συντελείται απόψε. Θοδώρα και Διονύσης έρχονται κοντά. Εκείνη μετά από επιμονή (θα το δούμε στα επόμενα επεισόδια) θα καταφέρει να μάθει από εκείνον, το μυστικό της μέλλουσας σύζυγου του Πετρή, πως υπήρξε συνοδός πολυτελείας. Και θα το χρησιμοποιήσει όπως καλύτερα μπορεί, χαλώντας το γάμο. Και αφού αναφέραμε τον Διονύση, δηλαδή τον ηθοποιό Δημήτρη Αλικάκο που έγινε και πρόσφατα μπαμπάς, δείτε στο βίντεο πως τον αποκαλεί ο αστυνόμος, δηλαδή ο Δημήτρης 'Ημελλος.


https://www.instagram.com/tv/CXbCol3IV2-/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δανάη Παππά: Το φιλί από τον σύντροφό της και η αστεία του αφιέρωση για τη γιορτή της

Σασμός: Συγκλονίζει η Καλλιόπη και αποκαλύπτει γιατί δολοφονεί τη Βασιλική - Ομολογεί ο Μαθιός

Σασμός: Ο Αστέρης μαθαίνει πως ο Μαθιός σκότωσε τον Στεφανή - Οι απειλές που βάζουν «φωτιά»