Σασμός: Κρυφή συμμαχία Καλλιόπης με τη γιαγιά Ειρήνη - Μήπως η βεντέτα ξεκίνησε από ένα λάθος;

Κατερίνα Μπούσιου
Σασμός: Κρυφή συμμαχία Καλλιόπης με τη γιαγιά Ειρήνη - Μήπως η βεντέτα ξεκίνησε από ένα λάθος;

H κόντρα για τον Μαθιό στο Twitter. Διχασμένο το κοινό για τον τηλεοπτικό δολοφόνο και διχασμένο για την ταυτότητα του πατέρα του 'Αγγελου.   

Στο παρασκήνιο θα δράσουν στα επόμενα επεισόδια του Σασμού στον Alpha οι ήρωές μας, άλλοι για να αποκαλύψουν την αλήθεια και άλλοι για να την κρύψουν. Το «ισχύς εν τη ενώσει» θα λειτουργήσει, για να αποτραπούν τα χειρότερα. 'Αρα κερδισμένες προς το παρόν είναι η Καλλιόπη και η γιαγιά Ειρήνη, οι οποίες για πρώτη φορά κάνουν έναν...μίνι σασμό, από ανάγκη. Κατά τα άλλα ο Μαθιός μετά το σημερινό επεισόδιο, χωρίζει και οριστικά με τη Βασιλική και θα το φέρει βαρέως.



Η Στέλλα μαθαίνει την αλήθεια για τον 'Αγγελο

Ο 'Αγγελος θα αποκαλύψει απόψε στην Στέλλα ότι ο Αστέρης είναι ξάδελφός του και εκείνη φυσικά και θα πέσει από τα σύννεφα. Δεν θέλει να της κρατήσει κανένα μυστικό και από σήμερα θα σταθεί κοντά του για να τον βοηθήσει να βρεί την αλήθεια. Ανέλπιστη βοήθεια έρχεται και από την πλευρά του Αστέρη με την Αργυρώ που θέλουν ο ξάδελφός τους να βρεί την ταυτότητα του πατέρα του. Και τώρα που είπαμε για τον πατέρα του, ας ανοίξουμε ένα μεγάλο κεφάλαιο που έχει διχάσει τους τηλεθεατές.



Είναι τελικά ο Βρουλάκης πατέρας του 'Αγγελου;

Επειδή αυτή η ιστορία του 'Αγγελου και της Ανθούλας δεν αναφέρεται στο ομότιτλο βιβλίο του Σασμού του Σπύρου Πετρουλάκη, είναι φυσικό να προκαλεί ερωτηματικά. Οι περισσότεροι βάσει των πληροφοριών και όσων έχουμε δει στη σειρά, θεωρούμε πως ο μπαμπάς της Αργυρώς και του Πέτρου,είχε σχέση με την Ανθούλα και αδελφή του Σταματάκη. Και μόλις αποκαλύφθηκε το μυστικό, ο Σταματάκης και σύζυγος της Καλλιόπης σκότωσε το Βρουλάκη. Στη συνέχεια οι συγγενείς της γιαγιάς Ειρήνης, σκότωσαν στην φυλακή τον Σταματάκη. Τώρα κάποιοι υποστηρίζουν πως μπορεί και να είναι κάποιος άλλος ο πατέρας του 'Αγγελου και απλά να έγινε παρεξήγηση και λάθος από την πλευρά του Σταματάκη. Και ίσως η στάση της Καλλιόπης να τον οδήγησε σε αυτό το συμπέρασμα. Υπήρχε τελικά αίσθημα Ανθούλας και Βρουλάκη; Προέκυψε κάποιος άλλος άνδρας στη συνέχεια που είναι ο πατέρας; Σε εκείνον πήγαιναν οι ερωτικές επιστολές που δεν έφτασαν ποτέ στον αποστολέα τους, γιατί τις έκρυβε η Καλλιόπη; Μήπως τελικά εκείνη ξέρει περισσότερα από όλους;


https://www.instagram.com/p/CXGfJnTK7ni/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το σίγουρο είναι πως η Καλλιόπη και η γιαγιά Ειρήνη, αναγκαστικά λόγω εξελίξεων, θα πρέπει να συμμαχήσουν. Και θα το κάνουν, όσο ο 'Αγγελος σκαλίζει το παρελθόν. Κάνουν δηλαδή ένα μικρό σασμό προς το παρόν. Κάτι μας λέει όμως ότι και οι δύο δεν γνωρίζουν την πλήρη αλήθεια. 'Η έχουν λάθος δεδομένα στα χέρια τους. Και τότε θα καταλάβουν πως και οι δύο έχουν ευθύνη για όσα συνέβησαν στο παρελθόν και όσα θα συμβούν στο μέλλον.

Προς το παρόν στο Twitter το κοινό ήρθε σε κόντρα. Αναγκαστικά σκότωσε ο Μαθιός τον Στεφανή για να σώσει τη Βασιλική ή δεν πρέπει να αποθεώνουμε έναν δολοφόνο; Πάντως η αστυνομία και σήμερα τον παρακολουθεί στενά, ενώ ο ίδιος κάνει ξανά μια κουβέντα με την μαμά Καλλιόπη. Ο Νικηφόρος όμως επιστρέφει ξαφνικά στο σπίτι και αυτό θα σημάνει το τέλος της σχέσης του με τη Βασιλική.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Spoiler Σασμός: Το διπλό σχέδιο της Θοδώρας οδηγεί μέχρι και σε θάνατο - Το τραγούδι της Καλλιόπης

Σασμός: Θα γίνει αγνώριστος ο Μαθιός - Χάνει τη Βασιλική και τον Αστέρη ενώ απειλεί τον Μανόλη

Σασμός: Συγκλονίζει η Καλλιόπη και αποκαλύπτει γιατί δολοφονεί τη Βασιλική - Ομολογεί ο Μαθιός