H Shaya επαναστατεί

H Shaya επαναστατεί

Το νέο videoclip της Shaya θα σοκάρει πολλούς.

Την επόμενη εβδομάδα κυκλοφορεί το νέο βιντεοκλίπ της Shaya για το τραγούδι της «In your eyes», που κυκλοφορεί ήδη στο ομώνυμο, πρώτο της solo single.

Στο clip που σκηνοθέτησαν ο Δημήτρης Πλατανιάς και ο Γιάννης Παπαδάκος και έχει ήδη αρχίσει να συζητιέται, η Shaya ενσαρκώνει τις φαντασιώσεις τεσσαρών, εντελώς διαφορετικών μεταξύ τους, ανθρώπων, ανάμεσα στους οποίους και μία γυναίκα! Κάθε φορά με διαφορετική εμφάνιση προσπαθεί να τους ικανοποιήσει, έχοντας έναν τους μπροστά της καθισμένο σε μια καρέκλα.

Το μοντέλο Ίνα Παλαμά είναι η γυναίκα, που στο clip η τραγουδίστρια καλείται να ικανοποιήσει, ενώ η δεσποινίς πρώην Hi5 Shaya ήδη έχει αρχίσει να δέχεται πυρά για το concept του clip της. Έπειτα μάλιστα από ερωτήσεις δημοσιογράφων δήλωσε πως οι άνθρωποι δεν είναι ανάγκη να έχουν ταμπέλες τύπου straight, gay ή bi, αφού υπάρχει και κάτι που λέγεται «αισθήματα». Μετά τη Natalie Portman, λοιπόν, που φίλησε τη συμπρωταγωνίστρια της στον «Μαύρο Κύκνο» και την Kate Moss που φίλησε μια τρανσέξουαλ για τις ανάγκες του εξωφύλλου του περιοδικού «Love» τώρα και η Shaya στο χορό του «άφυλου» στυλ.