Kαι επίσημα εργένης ο Arnold Schwarzenegger μετά τον επεισοδιακό χωρισμό του

Τσακιρίδου Χριστίνα
Kαι επίσημα εργένης ο Arnold Schwarzenegger μετά τον επεισοδιακό χωρισμό του

H δικαστική διαμάχη 10 ολόκληρων χρόνων με την πρώην σύζυγό του, Maria έφτασε επιτέλους στο τέλος της.

Ελεύθερος είναι πλέον ο 74χρονος ηθοποιός Arnold Schwarzenegger ύστερα από 10 ολόκληρα χρόνια δικαστικής διαμάχης με την πρώην σύζυγό του Maria. Το πολύκροτο διαζύγιο εκδόθηκε το πρωί της 28ης Δεκεμβρίου στο Ανώτατο Δικαστήριο του Los Angeles, σύμφωνα πάντα με έγκυρες πληροφορίες του «TMZ».

Ο Αμερικανός ηθοποιός, πρώην κυβερνήτης της California, επιχειρηματίας και παραγωγός ταινιών υπήρξε επί 25 χρόνια παντρεμένος με την Αμερικανίδα δημοσιογράφο, Μaria Shriver, ανιψιά του πρώην προέδρου των ΗΠΑ, John Kennedy. Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 1986 και έχει αποκτήσει τέσσερα παιδιά.

arnold shiver2

Η απόφαση του χωρισμού και η δεκαετία αναμονής για το διαζύγιο

Ουσιαστική αφορμή για τον χωρισμό τους στάθηκε το σκάνδαλο που ξέσπασε πριν μερικά χρόνια όταν αποκαλύφθηκε η ύπαρξη εξώγαμου παιδιού του ηθοποιού με την επί 20 χρόνια οικονόμο του σπιτιού. Με τον επίσημο χωρισμό τους, η κοινή περιουσία του ζευγαριού που ανέρχεται σε 400 εκατομμύρια δολάρια, θα μοιραζόταν στα δύο αφού δεν είχαν συνάψει προγαμιαίο συμβόλαιο. Η Maria Shriver υπέβαλε αίτηση διαζυγίου το 2011, με το επίσημο διαζύγιο να εκδίδεται 10 χρόνια μετά.

Η τεράστια καθυστέρηση στην έκδοσή του διαζυγίου οφείλεται κατά βάση στην «έλλειψη κινήτρων» των συζύγων, καθώς και από τις διαφωνίες για τη διανομή της περιουσίας τους. Αρκετοί ήταν ωστόσο οι φίλοι του ζευγαριού που υποστήριζαν ότι οι δύο πρώην σύζυγοι κέρδιζαν χρόνο μήπως καταφέρουν να σώσουν με αυτό τον τρόπο το γάμο τους.

Οι σχέσεις του πρώην ζευγαριού σήμερα

Σε παλαιότερη συνέντευξή του στους Times, ο ηθοποιός είχε δηλώσει: «Κατανοώ και αξίζω τα συναισθήματα θυμού και απογοήτευσης μεταξύ των φίλων και της οικογένειάς μου. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες και αναλαμβάνω την πλήρη ευθύνη για το κακό που έχω προκαλέσει. Ζήτησα συγγνώμη από τη Μαρία, τα παιδιά μου και την οικογένειά μου. Λυπάμαι πραγματικά». Μετά τον χωρισμό, ο οποίος έχει πραγματοποιηθεί τα τελευταία 5 χρόνια οι πρώην σύζυγοι κράτησαν φιλικές σχέσεις και αρκετά συχνά συναντιούνται για χάρη των τα παιδιών τους.

arnold shiver1

Ο 74χρονος ηθοποιός είναι γνωστός για την φιλανθρωπική του δράση. Πρόσφατα έκανε μία χριστουγεννιάτικη δωρεά αγοράζοντας 25 mini σπίτια για τους άστεγους βετεράνους του Αμερικανικού στρατού. To κόστος ξεπέρασε τις 250.000 δολάρια ενώ τα σπίτια τοποθετήθηκαν σε δημόσιο χώρο από τον μη κερδοσκοπική οργάνωση «Village for Vets».

Πηγή κεντρικής: @schwarzenegger

arnold1

Δείτε την 22χρονη κόρη του Arnold Schwarzenegger η οποία του μοιάζει τρομερά!



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η σπάνια εξομολόγηση του Arnold Schwarzenegger για τον γιο του

Patrick Schwarzenegger: Ο γιος του Arnold είναι ένα από τα πιο γοητευτικά αγόρια του Hollywood