Βγήκε από την καραντίνα ο Αποστόλης Τότσικας - Το γλυκό μήνυμα της Ρούλας Ρέβη (photos)

Βγήκε από την καραντίνα ο Αποστόλης Τότσικας - Το γλυκό μήνυμα της Ρούλας Ρέβη (photos)

Ο ηθοποιός παρέμενε σε απομόνωση τις τελευταίες ημέρες αφού βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό.

Ημέρα χαράς η σημερινή για την οικογένεια του Αποστόλη Τότσικα και της Ρούλας Ρέβη αφού ο δημοφιλής ηθοποιός ολοκλήρωσε ανήμερα των Θεοφανείων την καραντίνα του, την οποία πέρασε απομονωμένος στο σπίτι. Το αγαπημένο ζευγάρι, πρόσφατα γιόρτασε την επέτειό του ωστόσο λίγο αργότερα ο ηθοποιός βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό και αναγκάστηκε να μπει σε καραντίνα για λίγες ημέρες ώστε να μην μεταφέρει τον ιό στη σύζυγο και τα παιδιά τους.

Η διάσημη φωτογράφος ήταν εκείνη που γνωστοποίησε το ότι ο σύζυγός της νοσεί με covid-19 και θα βρεθεί για λίγες ημέρες μακριά από εκείνη και τα δίδυμα παιδιά τους. Η Ρούλα Ρέβη είχε δημοσιεύσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα video που δείχνει τα δίδυμα παιδιά τους να παίζουν στο σαλόνι και στη λεζάντα του post έκανε γνωστό πως ο Αποστόλης Τότσικας νοσεί.

https://www.instagram.com/tv/CYGcMTuF6dy/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Προσπάθεια να ανεβεί το μπαλόνι από τους μικρούς εφευρέτες ενώ ο @apostolis_totsikas_official έχει βρεθεί θετικός από χτες με covid και είναι απομονωμένος στο δωμάτιο! Μόνο με χιουμορ και την παρέα των παιδιών ισως μπορεί να περάσει πιο εύκολα η απαίσια ομολογουμένως αναμονή για να δούμε αν κολλήσαμε και εμείς !Να προσέχετε…. Ευχαριστώ το αγόρι μου που άντεξε αν και ηθοποιός τόσους μήνες να μην κολλησει και ήταν τόσο μα τόσο προσεκτικός ! Μερικά πράγματα δεν είναι στο χέρι μας, μερικά είναι και στα χέρια των άλλων… », είχε γράψει πριν λίγες ημέρες.

Το γλυκό μήνυμα της Ρούλας Ρέβη για την επιστροφή Τότσικα

Ανήμερα των Θεοφανείων επέστρεψε υγιής στο σπίτι του μετά από την καραντίνα ο ηθοποιός, με την σύζυγό του Ρούλα Ρέβη να μην μπορεί να κρύψει τη χαρά της.

https://www.instagram.com/p/CYYpy4zoOmi/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Σήμερα των φώτων φεύγουν οι καλικάντζαροι….
συγχαρητήρια στον πιο «καλό ασθενή» του κόσμου και χρόνια πολλά σε όλους ! Welcome back daddy !!!» έγραψε στο Instagram εμφανώς ευδιάθετη η διάσημη φωτογράφος, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία όπου κάνει videocall με τον σύζυγό της, Αποστόλη Τότσικα.

Πηγή κεντρικής: @roula.revi

roula revi totsikas2

Ρούλα Ρέβη: Οι αξιολάτρευτες photos με τα παιδιά και ο Τότσικας πιο σέξι από ποτέ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Συγκινεί η Ρούλα Ρέβη για την εγκυμοσύνη της: Οι πρόωρες γέννες και οι photos από τη θερμοκοιτίδα

Ρούλα Ρέβη και Αποστόλης Τότσικας έχουν επέτειο- Οι 14 πιο in love στιγμές του ζευγαριού