MasterChef: Το κοινό στο Twitter ανακάλυψε τους νέους Τζιοβάννι και Μαρίνα και τρόλαρε Κουτσόπουλο

Κατερίνα Μπούσιου
MasterChef: Το κοινό στο Twitter ανακάλυψε τους νέους Τζιοβάννι και Μαρίνα και τρόλαρε Κουτσόπουλο

Ταινία του Αλμοδόβαρ θύμισε το χθεσινό επεισόδιο με παίκτες που είχαν είτε άγνοια κινδύνου, είτε υπερβολική αυτοπεποίθηση. Υπήρχαν και εξαιρέσεις. 

Ο «τιμωρός» Σταμάτης, ο βλαχοδήμαρχος, η Βαλσάμω - Αντελίνα, η Μαίρη Μαρία, η Κέλλυ και ο Τζόναθαν. Και οι έξι ήταν ιδιαίτεροι, για πολλούς και διαφορετικούς λόγους στο επεισόδιο της Τρίτης στο MasterChef, αλλά δεν έφυγαν όλοι με άσπρη ποδιά.Τουλάχιστον κέρδισαν την προσοχή των social media. Στο επίκεντρο στο Twitter μπήκαν και τα λίγα κιλά παραπάνω του Λεωνίδα Κουτσόπουλου, αλλά και δύο από τους παραπάνω παίκτες που τους θύμισαν την Μαρίνα Ντεμολάι και τον Τζιοβάννι. 'Ολα αυτά στη Θεσσαλονίκη, όπου για πρώτη φορά μετά από δύο χρόνια, λόγω πανδημίας και καραντίνας, έγιναν ξανά οι οντισιόν του τηλεοπτικού διαγωνισμού.


https://www.instagram.com/p/CYmg7nmKX07/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Βαλσάμω - Αντελίνα που θέλει να γίνει Μενεγάκη

Αφού ζήτησε από την παραγωγή να τη βγάλουν όμορφη για να δείχνει σαν την Ελένη Μενεγάκη, (καμία σχέση) η Βαλσάμω που της αρέσει να την φωνάζουν Αντελίνα (άσχετο και αυτό) μπήκε με αέρα και τσαχπινιά, αλλά δίχως ταλέντο και αρκετά ξεχασιάρα, αφού δεν έβαλε τα απαραίτητα λαχανικά στην συνταγή. Κέρδισε όμως μία αγκαλιά από τους κριτές. Γιατί όλο και τους ψιλοφλέρταρε ενδιάμεσα. Με τσαχπινιά και όχι με θράσος, ευτυχώς.



Το είδωλο, η Κέλλυ που είχε ξαναπάει άλλες τρείς φορές στον διαγωνισμό, αποφάσισε να διαγωνιστεί και για τέταρτη. Αυτό από μόνο του δεν αξίζει χειροκρότημα; Οι Twitter-αδες όχι απλά την θυμήθηκαν αλλά παρακάλεσαν τους κριτές να την περάσουν ότι και να γίνει. Αφού μέχρι και τα μαλλιά της είχε αλλάξει για να τους εντυπωσιάσει, αλλά δεν τα κατάφερε τελικά. Οι γεμιστές τουλίπες με το ζόρι δοκιμάστηκαν από τους κριτές. Η μαχήτρια Κέλλυ είχε τους θαυμαστές της στα social media που θυμήθηκαν και την προηγούμενη οντισιόν της.



Ο επόμενος παίκτης, ο Σταμάτης Σταυρόπουλος (τρίδυμος όπως δήλωσε όταν τον ρώτησαν αν έχει αδέλφια) πήρε την άσπρη ποδιά και εκεί που έδειχνε σεμνός και ταπεινός, μετά έκανε κάποιες δηλώσεις με απίστευτο τουπέ, πως είναι ο τιμωρός, πως κανείς δεν θα τον σταματήσει και πως θα βγάζει έναν έναν τους υπόλοιπους παίκτες από το δρόμο του σαν τα μυρμηγκάγκια. Δεν ξεκινάς καλά Σταμάτη. Η Μαρία Μαίρη (ναι αυτό ήταν το όνομά της) ήρθε με δυναμική, έκλεισε και το μάτι στον Λεωνίδα Κουτσόπουλο, είχε ταλέντο και πήρε την ποδιά, αλλά όλο το στυλ της θύμισε πολύ την Μαρίνα Ντεμολάι από τον προηγούμενο κύκλο του MasterChef. Αλησμόνητη για τους καβγάδες της. Το ότι η Μαρία Μαίρη είναι και κρεοπώλης στο επάγγελμα το κάνει λίγο πιο επικίνδυνο όλο αυτό (αστειευόμαστε)



Την καρδιά του κοινού κέρδισε ο Καναδός Τζόναθαν, ερωτικός μετανάστης στην Ελλάδα με τον πιτσιρικά γιο του στο εισαγωγικό video να είναι ιδιαίτερα επικοινωνιακός λέγοντας: «Από τη μία χαίρομαι αν θα μπεί ο μπαμπάς στο MasterChef, από την άλλη όχι γιατί θα αρχίσουν οι μπάμιες και το σπανακόρυζο στο σπίτι». Μαγείρεψε πιάτο από την Νότια Αμερική, φυσικά και πήρε ποδιά και είναι ολόιδιος με τον Τζιοβάννι. Στο στυλ, όχι στην γοητεία. Εκεί ο περσινός παίκτης διαφέρει φυσικά.



Golden pin δεν είχαμε χθές, αλλά οι συμβουλές για δίαιτα στον θείο Λεωνίδα, ήρθαν με κομψό τρόπο μέσα από τα σχόλια του κοινού. 'Αλλωστε και ο ίδιος είχε αυτοσαρκαστεί τις προηγούμενες μέρες, λέγοντας πως αναγκάστηκε να αγοράσει νέα ζιβάγκο κατά ένα νούμερο μεγαλύτερα. Στη photo gallery που ακολουθεί, δείτε τα σπαρταριστά σχόλια του κοινού στο Twitter.


https://www.instagram.com/p/CYmoc_VKFU9/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

*Να κάνουμε και μία ειδική μνεία στον υπεύθυνο του προφίλ του MasterChef στο Twitter που αυτοτρολάρεται και απαντά με χιούμορ και στα σχόλια που λαμβάνει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: