Ελένη Φουρέιρα: «Κοιτάω τον Μποτία και λέω να είναι καλά η μητέρα σου που σ' έκανε τόσο όμορφο»

Ελένη Φουρέιρα: «Κοιτάω τον Μποτία και λέω να είναι καλά η μητέρα σου που σ' έκανε τόσο όμορφο»

Πιο ερωτευμένη από ποτέ δηλώνει η Ελένη Φουρέιρα, σε πρόσφατη συνέντευξή της. Η τραγουδίστρια δεν κρύβει πια τη σχέση της με τον Ισπανό ποδοσφαιριστή Αλμπέρτο Μποτία ενώ μιλά και για εκείνο «το κάτι» που λατρεύει επάνω του. 

Όλο αυτό τον καιρό τόσο η Ελένη Φουρέιρα όσο και ο Αλμπέρτο Μποτία, έκαναν τα πάντα για να προφυλάξουν τη σχέση τους και να μη δημοσιοποιείται σε κανένα Μέσο. Ήταν μια απόφαση που -όπως λένε άνθρωποι που γνωρίζουν καλά το ζευγάρι- πάρθηκε από κοινού.

Ήταν λίγο η απόσταση που τους χώριζε και δεν έκαναν συχνά κοινές εμφανίσεις, ήταν οι επαγγελματικές υποχρεώσεις και των δύο, όπως και να 'χει όμως οι φωτορεπόρτερ έχουν σπάνια κλικς με το ζευγάρι σε κοινές εξόδους.

foureira

Πρεμιέρα για την Ελένη Φουρέιρα με τον Αλμπέρτο Μποτία στο πλευρό της

Αν κοιτάξει κανείς το Instagram του διεθνή αμυντικού θα διαπιστώσει πως δεν έχει στο feed του ούτε μια φωτογραφία της αγαπημένης του. Το ίδιο λέγαμε και μέχρι πρότινος για το Instagram της Ελένης Φουρέιρα όμως το καλοκαίρι του 2021 η τραγουδίστρια έκανε την έκπληξη, ποστάροντας μια κοινή τους φωτογραφία στο προφίλ της.


https://www.instagram.com/p/CQgRKLfA2su/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η δημοφιλής τραγουδίστρια μίλησε στο κανάλι του Fipster στο Youtube παίζοντας «Θάρρος ή Αλήθεια». Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στη σχέση της με τον Αλμπέρτο Μποτία, η οποία από τα λεγόμενά της είναι στα καλύτερά της. Σε ερώτηση για το αν είναι μαζί η Ελένη είπε με αποστομοτική ειλικρίνεια: «Ποιος είπε ότι δεν είμαστε μαζί; Ένας Θεός ξέρει αν θα παντρευτούμε. Είμαι πάρα πολύ καλά, πολύ ευτυχισμένη. Είμαι πάρα πολύ ερωτευμένη. Φυσικά και μου λείπει. Μου αρέσουν όλα του. Μου αρέσει εξωτερικά… Είναι όμορφος πολύ. Μετά από τόσα χρόνια υπάρχουν στιγμές που γυρνάω απότομα και λέω "Παναγία μου να είναι καλά η μάνα σου που σε έκανε τόσο όμορφο". Δεν είναι πιεστικός καθόλου και πολύ ανεξάρτητος σαν άνθρωπος. Πολύ δοτικός με τους φίλους μου…», είπε η τραγουδίστρια.



Όσο για το μεγαλύτερο ψέμα που έχει γραφτεί για εκείνη « ήταν το ότι είμαι έγκυος» είπε η τραγουδίστρια. «Κάποιοι το είχαν γράψει πριν 6-7μήνες. Με ενόχλησε, γιατί δεν είναι ωραίο να γράφεις κάτι το οποίο δεν είναι αλήθεια. Και αλήθεια να ήταν όμως δεν είναι ωραίο να γράφεις κάτι τόσο προσωπικό. Αλλά ήταν ψέμα», τόνισε η Ελένη Φουρέιρα.

Αλήθεια η Ελένη ζηλεύει;

Σε ερώτηση για τον αν ζηλεύει τον Μποτία η Ελένη Φουρέιρα ήταν ειλικρινής: «Έχω υπάρχει σε σχέσεις μου που ζήλευα και σε άλλες όχι. Τον Μποτία δεν τον ζηλεύω γιατί πολύ απλά δεν μου δίνει δικαιώματα. Έχω κάνει όμως σκηνή ζηλοτυπίας σε σύντροφό μου μέσα σε αεροπλάνο, τρελαμένη, γιατί μιλούσε σε μια κοπέλα που δεν με είχε καν συστήσει και μετά έκατσε και κοντά της... Είχα γίνει τρελή!»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το πρώτο post της Φουρέιρα με τον Μποτία και το σχόλιο της Καινούργιου (photos)

Ελένη Φουρέιρα: Δεν είναι το χρώμα ούτε οι αφέλειες, άλλο μας ξετρέλανε σε αυτό το look