Βαλεντίνα Τσεπάνου: Γιατί είπα όχι σε γυμνή φωτογράφηση για 50.000 ευρώ

Βαλεντίνα Τσεπάνου: Γιατί είπα όχι σε γυμνή φωτογράφηση για 50.000 ευρώ

Η πρόκληση ενός γυμνού εξωφύλλου φάνταζε εύκολη για την Βαλεντίνα αλλά τελικά είπε όχι μιας και θέλει την νέα χρονιά να κάνει πράγματα που θα την βοηθήσουν να μπει στον χώρο της τηλεόρασης.

Το νεαρό μοντέλο δέχτηκε πρόταση από σέρβικο περιοδικό να κάνει μια αισθησιακή φωτογράφιση έναντι του ποσού των 50.000 ευρώ και χωρίς δεύτερη σκέψη και σε μια περίοδο που τα χρήματα είναι αναγκαία, απάντησε αρνητικά προς έκπληξη των εκδοτών.

"Με τιμά αλλά δε θα μπορούσα να το κάνω την δεδομένη χρονική στιγμή όταν έκανα πριν μερικούς μήνες μια φωτογράφιση εδώ στην Ελλάδα. Το ποσό ήταν αυτό που με έκανε να το σκεφτώ αλλά δεν είναι το παν τα λεφτά. Μοντέλο είμαι και δεν κατακρίνω να δείχνω το σώμα μου. Αλλά έρχεται μια χρονιά που πιστεύω στον εαυτό μου και δε θα ήθελα να προκαλέσω ακούγοντας σχόλια ότι πήγα στην Σερβία να φωτογραφηθώ για να βγάλω χρήματα. Μ'ενδιαφέρει ο χώρος της τηλεόρασης γιατί η μόδα κάποια στιγμή τελειώνει. Κάνω πασαρέλα, editorial φωτογραφήσεις και είμαι στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη. Κάποια στιγμή μπορεί να μου δοθεί η ευκαιρία να δοκιμάσω και εγώ" μας είπε η Βαλεντίνα σε επικοινωνία που είχαμε μαζί της.

Το σέξι μοντέλο μετά τον χωρισμό της με τον Αλγερινό ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού Ράφικ Τζιμπούρ έχει αλλάξει ριζικά την εικόνα του και είναι σπάνιες οι δημόσιες εμφανίσεις του δίνοντας βάση σε αυτά που μας δήλωσε οτι είναι κακό το timing που της έγινε αυτή η πρόταση απο το εξωτερικό και ας ήταν μεγάλο το κίνητρο για τα χρήματα αυτά.