Χρυσάφι τα πόδια της Heidi Klum! Το αστρονομικό ποσό που τα έχει ασφαλίσει

Ιωάννα Τζανή
Χρυσάφι τα πόδια της Heidi Klum! Το αστρονομικό ποσό που τα έχει ασφαλίσει

Το ένα πόδι αξίζει πιο πολλά δολάρια από το άλλο!

Η Taylor Swift δεν είναι η μόνη star με... βαριά τιμή στους μηρούς της. Σε μια πρόσφατη εμφάνισή της στο «The Ellen DeGeneres Show"», η Heidi Klum αποκάλυψε ότι τα πόδια της έχουν ασφαλιστεί από έναν πελάτη της για 2 εκατομμύρια δολάρια, αλλά το ένα είναι πιο ακριβό από το άλλο!

«Είναι παράξενα τα πράγματα που κάνουν μερικοί άνθρωποι», είπε αρχικά ο πρώην άγγελος της Victoria's Secret μιλώντας για την απόφαση ενός πελάτη της να ασφαλίσει τα πόδια της στο πλαίσιο της συνεργασίας τους.

Η συζήτηση προέκυψε κατά τη διάρκεια ενός παιχνιδιού που έπαιξε με την DeGeneres, με την παρουσιάστρια να την παροτρύνει να συμπληρώσει τη φράση: «Τα πόδια μου ήταν ασφαλισμένα για 2 εκατομμύρια δολάρια… ένα άλλο μέρος του σώματος που θα έπρεπε επίσης να είναι ασφαλισμένο είναι…».


https://www.instagram.com/p/CY1ZOiyODeL

klum6

Χορεύουν και τραγουδούν μαζί Heidi Klum και Snoop Dogg για το GNTM στη Μύκονο! (video)

Η απάντηση της Heidi Klum και ο λόγος που το ένα πόδι είναι πιο ακριβό από το άλλο

Η Heidi Klum απάντησε ευθαρσώς ότι το στήθος της θα έπρεπε επίσης να είναι ασφαλισμένο, ενώ εξήγησε ότι το ένα της πόδι έχει μεγαλύτερη αξία από το άλλο λόγω ενός παιδικού τραυματισμού.

«Το ένα ήταν στην πραγματικότητα πιο ακριβό από το άλλο γιατί όταν ήμουν μικρή, είχα πέσει σε κάτι τζάμια και έχω μια μεγάλη ουλή», εξομολογήθηκε η 48χρονη, συμπληρώνοντας: «Προφανώς έχω βάλει τόσο πολύ self tan αυτή τη στιγμή, που δεν μπορείτε να τη δείτε».Το super model δεν αποκάλυψε πόσο κόστιζε κάθε πόδι σύμφωνα με το ασφαλιστήριο συμβόλαιο, ωστόσο, η Heidi Klum είχε πει το 2017 ότι το δεξί της πόδι ήταν ασφαλισμένο έως και 1,2 εκατομμύρια δολάρια, ενώ το αριστερό κόστισε 1 εκατομμύριο δολάρια λόγω της ουλής.

Υπάρχουν κι άλλες stars που έχουν ασφαλίσει μέρη του σώματός τους

Στον κόσμο των a – list αστέρων του Hollywood, το να ασφαλίζεις σημεία του σώματός σου δεν είναι κάτι ματαιόδοξο ή παράξενο, αφού το σώμα τους είναι αναπόσπαστο μέρος της ζωής τους και τους βοηθά να βγάζουν πολλά παραπάνω χρήματα.

Ως εκ τούτου, πολλοί καταβάλλουν προσπάθειες για να εξασφαλίσουν ότι προστατεύονται οικονομικά σε περίπτωση ατυχήματος.

Μερικά τέτοια παραδείγματα αποτελούν η Madonna, η οποία έχει ασφαλίσει το στήθος της για 2 εκατομμύρια δολάρια, η Miley Cyrus τη γλώσσα της έναντι 1 εκατομμυρίου δολαρίων, η Mariah Carey τις φωνητικές χορδές της για 35 εκατομμύρια δολάρια και η Kim Kardashian τους γλουτούς της έναντι του ποσού των 21 εκατομμυρίων δολαρίων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η πιο προκλητική photo της Heidi Klum σε κρεβάτι της Αθήνας; (+τα μυστικά για το τέλειο κορμί της)

Η Heidi Klum έφυγε από τη Μύκονο αλλά τα stories της δείχνουν πως θα της λείψει (photos)

DPG Network