Η ηθοποιός Amy Schumer αποκάλυψε ότι έχασε 77 κιλά! Η πόζα με μαγιό στο Instagram

Πατούλια Κατερίνα
Η ηθοποιός Amy Schumer αποκάλυψε ότι έχασε 77 κιλά! Η πόζα με μαγιό στο Instagram

Η 40χρονη ηθοποιός Amy Schumer έδειξε πώς ακριβώς είναι το σώμα της μετά την απώλεια 77 κιλών.

H ηθοποιός Amy Schumer πόζαρε με μαγιό και αποκάλυψε πως μετά από το χειρουργείο που έκανε για την ενδομητρίωση αλλά και την λιποαναρρόφηση νιώθει πιο καλά από ποτέ.

Τα ιατρικά προβλήματα που συσσωρεύτηκαν

Η 40χρονη ηθοποιός και κωμικός μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram, πόζαρε με μαγιό και παραδέχτηκε πως η απώλεια 77 ολόκληρων κιλών την έχει κάνει να νιώθει καλύτερα από ποτέ.
Η Amy έγραψε χαρακτηριστικά:



«Νιώθω καλά, επιτέλους. Ήταν ένα ταξίδι που με βοήθησε να βρω ξανά τη δύναμή μου», τόνισε η Schumer η οποία και εξήγησε πως δεν είχε σκεφτεί ποτέ ότι θα κάνει πλαστική αλλά αποφάσισε πως κάτι τέτοιο ήταν απαραίτητο μιας και η μήτρα της δεν έκανε συσπάσεις τα τελευταία 2,5 χρόνια και η ίδια τον Ιούνιο έκλεισε τα 40.

Η ηθοποιός αποκάλυψε πως πέρα από το χειρουργείο για την ενδομητρίωση έκανε και λιποαναρρόφηση ενώ εξήγησε πως έκανε και βελονισμό για να βοηθηθεί σε αυτό το ταξίδι ευεξίας.

Οι θαυμαστές της Schumer ευχαρίστησαν την ηθοποιό για την ειλικρίνειά της και για το γεγονός πως δεν είπε ποτέ ψέματα για το πώς έχασε τα 77 κιλά.

amy schumer nosokomeio

Ενδομητρίωση: Η Amy Schumer συγκλονίζει! Το βίντεο της ηθοποιού μετά το χειρουργείο

Ο πόνος που έφυγε

Η ηθοποιός αποκάλυψε πρόσφατα πως προσπάθησε να βάλει και fillers στο πρόσωπό της τον Δεκέμβριο αλλά κατάλαβε πως το πρόσωπό της ήταν ήδη γεμάτο και συμπλήρωσε:

«Όλος αυτός ο μακροχρόνιος πόνος έφυγε από το σώμα μου, είμαι ήδη ένας άλλος άνθρωπος. Έγινα 40 και όλα αυτά τα χειρουργεία με κάνουν να θέλω το καλύτερο για μένα. Έκανα λιποαναρρόφηση και η εμπειρία μου ήταν σπουδαία. Ήμουν πολύ επικριτική με τους ανθρώπους στο θέμα των πλαστικών. Τώρα λέω πως πρέπει να κάνεις ό,τι θέλεις για να αγαπήσεις τον εαυτό σου και να νιώθεις σπουδαία», τόνισε η ηθοποιός.

Η Schumer είναι μαμά του δίχρονου Gene, κααρπό του γάμου της με τον Chris Fischer.


https://www.instagram.com/p/CY330tCur4c

Τον Σεπτέμβριο η ηθοποιός αποκάλυψε πως έκανε χειρουργείο για αφαίρεση της μήτρας της:

«Λοιπόν είναι το πρωί μετά τη χειρουργική επέμβαση για ενδομητρίωση και η μήτρα μου έχει αφαιρεθεί», είπε στην κάμερα.

«Ο γιατρός βρήκε 30 σημεία ενδομητρίωσης που αφαίρεσε. Μου αφαίρεσε και τη σκωληκοειδή απόφυση γιατί η ενδομητρίωση της είχε επιτεθεί. Υπήρχε πολύ, πολύ αίμα στη μήτρα μου και, ξέρετε, πονάω και έχω κάποιους πόνους αερίων», είχε γράψει χαρακτηριστικά η Schumer.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Μα πόσο ακομπλεξάριστη: Η star μας δείχνει τα πιασιματάκια της κι εμείς την παραδεχόμαστε

5 plus size διάσημες που ποζάρουν με μαγιό και δεν έχουν κανένα κόμπλεξ