Ξέσπασε σε κλάματα η Adele: Η συγνώμη στο Instagram και όσα παραδέχτηκε για την πανδημία

Πατούλια Κατερίνα
Ξέσπασε σε κλάματα η Adele: Η συγνώμη στο Instagram και όσα παραδέχτηκε για την πανδημία

Δύσκολες στιγμές για την Adele. Tα δάκρυα για την ακύρωση.

Η τραγουδίστρια Adele έδειξε για μια ακόμα φορά πόσο ευαίσθητη είναι. Η Adele από τον λογαριασμό της στο Instagram και δίχως ίχνος μακιγιάζ δημοσίευσε ένα βίντεο – απολογία προς τους θαυμαστές της

Η συγνώμη και τα δάκρυα

Το βίντεο αφορούσε τη συγνώμη που η Adele ήθελε να πει μετά την επιβεβλημένη αναβολή των παραστάσεών της στο Ceasars Palace στο Las Vegas που θα ξεκινούσαν σήμερα.

Τα κλάματα της Adele στη νέα της συναυλία στο Λονδίνο - Η έκπληξη που την έκανε να λυγίσει


https://www.instagram.com/tv/CY-AYtZAgp-/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Οι μουσικές παραστάσεις θα ξεκινούσαν στις 21 Ιανουαρίου και θα συνεχίζονταν μέχρι τα μέσα Απριλίου αλλά ο covid19 έβγαλε την τραγουδίστρια και την ομάδα της εκτός προγράμματος.

«Ακούστε, ζητώ συγνώμη αλλά το σόου μου δεν θα πραγματοποιηθεί. Προσπαθήσαμε να κάνουμε τα πάντα για να γίνει στην ώρα του και να είναι καλό και για εσάς αλλά έχουμε καταστραφεί από τις αναβολές εξαιτίας του covid. Η μισή μου ομάδα έχει covid ακόμα και είναι αδύνατο να βγει το σόου αυτή τη στιγμή και είμαι καταρρακωμένη», είπε η Adele με τρεμάμενη φωνή ενώ εν μέσω δακρύων ζήτησε συγγνώμη σε όλους εκείνους που ταξίδεψαν ήδη για να βρίσκονται στο Las Vegas και να την απολαύσουν από κοντά.

«Ζητώ συγγνώμη»

«Μας τέλειωσε ο χρόνος και είμαι έξαλλη και ντροπιασμένη και ζητώ συγγνώμη από όσους ταξίδεψαν ήδη», τόνισε η Adele παίρνοντας βαθιά ανάσα ενώ τα δάκρυα κυλούσαν στα μάτια της ενώ εξήγησε πως θα γίνει αλλαγή στις ημερομηνίες των παραστάσεων για όσους είχαν ήδη προμηθευτεί εισιτήρια.

Συγκινείται εύκολα η Adele

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε την Adele να κλαίει, σε πρόσφατη συναυλία της στο Λονδίνο είδαμε την τραγουδίστρια να βάζει τα κλάματα όταν συνάντησε τη δασκάλα της από το δημοτικό που ήταν έμπνευση για την ίδια.



«'Ηταν πάρα πολύ ήρεμη, μας νοιαζόταν και την νοιαζόμασταν. Της άρεσε πολύ ο χορός, ήταν αξιαγάπητη και ανυπομονούσα κάθε φορά να κάνω μάθημα μαζί της. Μου έκαναν πάντα εντύπωση και τα κοσμήματα που φορούσε και το πόσο κομψή ήταν», είπε η Adele για την κυρία Mc Donald που ήταν στο κοινό και εμφανίστηκε, με την Adele να παθαίνει σοκ και να βάζει τα κλάματα.

«Είμαι περήφανη για εσένα», της είπε η δασκάλα της με την τραγουδίστρια να της λέει ανάμεσα σε αναφιλητά ότι δεν έχει αλλάξει καθόλου από τότε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

H Adele φόρεσε το αγαπημένο παπούτσι της Carrie Bradshaw! Το θέλουμε και εμείς

Τα κλάματα της Adele στη νέα της συναυλία στο Λονδίνο - Η έκπληξη που την έκανε να λυγίσει