Ο συγγραφέας Γρηγόρης Αρναούτογλου σύντομα με βιβλίο έκπληξη

Ο συγγραφέας Γρηγόρης Αρναούτογλου σύντομα με βιβλίο έκπληξη

Η συγγραφική ικανότητα του Γρηγόρη Αρναούτογλου σε λίγες μέρες στα ράφια των βιβλιοπωλείων.

Σύμφωνα με αυτά που δήλωσε στην «Espresso» της Κυριακής, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου θα αποκαλύψει στο κοινό και την άλλη πτυχή του εαυτού του, αυτή του συγγραφέα. Το πρώτο του βιβλίο που αναμένεται να βρεθεί σύντομα στα ράφια των βιβλιοπωλείων και θα ασχολείται με τις ανθρώπινες φοβίες.

«Αποφάσισα να εκδώσω ένα βιβλίο που μιλάει για ορισμένες φοβίες, γιατί συνειδητοποίησα μέσα από φίλους, γνωστούς και την ίδια μου τη ζωή ότι οι φοβίες παίζουν ίσως τον πιο καθοριστικό ρόλο στη ζωή μας. Τις περισσότερες φορές δεν μας αφήνουν να ζήσουμε όπως θέλουμε, να εκφραστούμε όπως θέλουμε και να διεκδικήσουμε αυτά που αγαπάμε» τόνισε ο αγαπητός παρουσιαστής.

Παράλληλα, πρόσθεσε πως σκοπός του είναι «να ξεβάψει κάποιους μακιγιαρισμένους φόβους που πήραν άλλες μορφές, άλλα χαρακτηριστικά και άλλες ονομασίες στην προσπάθεια να τις καλύψουμε. «Πρέπει, αν έχεις κάποιο ουσιαστικό πρόβλημα, να απευθυνθείς σε ειδικούς -είτε ψυχιάτρους είτε ψυχολόγους- που γνωρίζουν πολύ καλά πώς μπορούν να σε βοηθήσουν». Είναι ένα από τα κρυφά ταλέντα του Αρνι που κάνει πράξη ΄και μάλιστα πολύ σύντομα.

Στον ελεύθερο χρόνο του γράφει και ειδικά την περίοδο που δεν εργαζόταν στην τηλεόραση βρήκε την ευκαιρία να τρέξει ακόμη περισσότερο το βιβλίο του. Σύμφωνα πάντως και με την εκπομπή «Summer Live», το βιβλίο αποτελεί το τέταρτο από τα ακυκλοφόρητα βιβλία που έχει γράψει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Τα υπόλοιπα τρία είναι μυθιστορήματα και δεν έχουν τον χαρακτήρα της ψυχολογικής υποστήριξης.