Η εξομολογόγηση της Ελένης Μενεγάκη: «Ήμουν πολύ τυχερή, η πιο τυχερή από όλους»

Η εξομολογόγηση της Ελένης Μενεγάκη: «Ήμουν πολύ τυχερή, η πιο τυχερή από όλους»

Για όσα βίωσε τις ημέρες αυτές της κακοκαιρίας «Ελπίδας» μίλησε η Ελένη Μενεγάκη στο ξεκίνημα της εκπομπής της μετά από δύο μέρες αναγκαστικής απουσίας. 

Δύο ημέρες έμεινε μακριά από τους τηλεοπτικούς δέκτες μας η Ελένη Μενεγάκη. Η παρουσιάστρια επέστρεψε στον αέρα του Mega μετά από δύο ημέρες απουσίας εξαιτίας του χιονιά και δεν παρέλειψε να δηλώσει τυχερή!

«Ήμουν η πιο τυχερή από όλους εδώ μέσα»



«Ας διασκεδάζουμε λίγο, ας κάνουμε πλάκα, ο καθένας όσο μπορεί με τους δικούς του ανθρώπους και με εκείνους που δεν έχουν ταλαιπωρηθεί όσο άλλοι. Την Δευτέρα φύγαμε όλοι από εδώ στις 4 και είδαμε κάτασπρο τοπίο και ξεκινήσαμε γρήγορα να φτάσουμε σπίτι μας. Ήμουν η πιο τυχερή από όλους σε αυτό το στούντιο. Γιατί άκουσα για ώρες που έκαναν συνεργάτες μας για να φτάσουν που δεν μπορούσε να το συλλάβει το μυαλό μου. Αν με ρωτάτε έλεγα πως πάντα αυτός ο δρόμος θα μείνει ανοιχτός, ό,τι κι αν γίνει. Πολλοί δρόμοι είναι μεγάλοι αλλά λες, την Αττική Οδό την πληρώνουμε και φανταστήκαμε ότι την φροντίζουν. Όλοι είχαμε ανθρώπους που κόλλησαν εκεί. Πολλοί συνεργάτες μας έφτασαν αργά το βράδυ, εγώ ήμουν τυχερή που έκανα μια ώρα μόνο για να φτάσω στο σπίτι σε μια διαδρομή που δεν κάνω ποτέ πάνω από είκοσι λεπτά», αποκάλυψε η Ελένη Μενεγάκη στην έναρξη της εκπομπής της στο Mega.

Ενθουσιάστηκε με το χιόνι η Ελένη

«Αυτό δεν θα αλλάξει ποτέ! Μόλις δω χιόνι στον κήπο κάνω σαν μικρό παιδί», είχε γράψει η παρουσιάστρια την πρώτη μέρα της επέλασης της Ελπίδας από την χώρα ενώ είχε μοιραστεί φωτογραφίες από τον χιονισμένο κήπο της.


https://www.instagram.com/p/CZJT8pRsk3A

Η Ελένη είχε δημοσιεύσει φωτογραφίες και έξω από το χιονισμένο στούντιο από όπου μεταδίδεται η εκπομπή στο Mega ενώ μόλις χτες είδαμε και τη μικρότερη κόρη της παρουσιάστριας, τη μικρή Μαρίνα να απολαμβάνει το χιόνι στην αυλή του σπιτιού.

«Η Μαρίνα και ο Σούμο παιζουν στον χιονισμένο μας κήπο! Τόσα χρόνια εδώ δεν νομίζω πως έχω δει πιο πολύ χιόνι», είχε γράψει χαρακτηριστικά η Μενεγάκη!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Let it snow! Η Ελένη Μενεγάκη και άλλοι celebrities ξετρελάθηκαν ήδη με τα πρώτα χιόνια

Ελένη Μενεγάκη: Η μικρή Μαρίνα παίζει με το χιόνι – Η εξομολόγηση της παρουσιάστριας