Let it snow! Η Ελένη Μενεγάκη και άλλοι celebrities ξετρελάθηκαν ήδη με τα πρώτα χιόνια

Let it snow! Η Ελένη Μενεγάκη και άλλοι celebrities ξετρελάθηκαν ήδη με τα πρώτα χιόνια

Άλλοι ξεκίνησαν από χθές τις εκδρομές στα χιόνια και άλλοι περίμεναν στην Αθήνα για μία άσπρη μέρα. 

Η «Ελπίδα» όπως ονόμασαν οι μετερεωλόγοι αυτό το κύμα κακοκαιρίας έφτασε και η μισή Ελλάδα καλύφθηκε από χιόνι, ακόμη και στην Αττική από τις πρώτες πρωινές ώρες. Αρκετοί επώνυμοι είχαν ξεκινήσει από χθές τις εξορμήσεις στο χιόνι και άλλoι περίμεναν πως και πως τις πρώτες νιφάδες να πέσουν στο κέντρο της Αθήνας. Οι snow selfies μόλις ξεκίνησαν!


https://www.instagram.com/p/CZGqMkIIggZ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Ελένη χαίρεται σα μικρό παιδί

Στο σπίτι της στα Βόρεια Προάστια, η Ελένη Μενεγάκη ξύπνησε από νωρίς το πρωί μαζί με τα παιδιά της για να δεί το χιόνι, κάνοντας μάλιστα μία διαπίστωση: «Αυτό δεν θα αλλάξει ποτέ! Μόλις δω χιόνι στον κήπο, κάνω σα μικρό παιδί». Φυσικά δεν θα μείνει στο σπίτι σήμερα αλλά θα είναι παρούσα στην εκπομπή της στο Mega.


https://www.instagram.com/p/CZErN8Hsmgu/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ήδη από χθές και στο αγαπημένο της εξοχικό της στα Άχλα της Άνδρου, είχε χιονίσει, αλλά εκεί βρισκόταν μόνο ο γιός της Άγγελος μαζί με τη σύντροφό του Γαία Μερκούρη και έβγαλε τις πρώτες φωτό με την πρωτόγνωρη χιονόπτωση στα περισσότερα νησιά του Αιγαίου.


https://www.instagram.com/p/CZB5ylHgUbv/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Γνωστή για την αγάπη της για τα σπορ η Άλκηστις Πρωτοψάλτη που ήδη από χθές ήταν πανέτοιμη για τον χιονιά αλλά και για το αγαπημένο της σκι, χωρίς όμως να μας μαρτυρά τον προορισμό της.


https://www.instagram.com/p/CZFELO1ooSL/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο φωτογράφος και κριτής του GNTM Δημήτρης Σκουλός, ξεκίνησε από τώρα τις selfies και τις φωτογραφίες ως ειδικός. Φυσικά την πρώτη λήψη την έκανε με την αγαπημένη του σύζυγο Τζέλα και περιμένουμε φυσικά και τις λήψεις με τις άλλες δύο αγαπημένες γυναίκες της ζωής του, τις δύο του κόρες.


https://www.instagram.com/p/CZEFrlhI25h/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η χιονόπτωση είχε ξεκινήσει από χθές το μεσημέρι ακόμη και στη Ραφήνα, όπως μας είχε ενημερώσει από χθές ο τραγουδιστής Γιάννης Κότσιρας. Και ενώ η Ευαγγελία Αραβανή και η Σόφη Πασχάλη βρίσκονταν ήδη για σκι στον Παρνασσό, η Σταματίνα Τσιμτσιλή βγήκε από το στούντιο Pro για να δείξει το πυκνό χιόνι που από νωρίς το πρωί έπεφτε και στην Παλλήνη, ενώ η Σίσσυ Χρηστίδου και η Βάσω Λασκαράκη από τα Μελίσσια ξεκίνησαν τον χιονόπολεμο, με την Δανάη Μπάρκα να έχει ξετρελαθεί έξω από το στούντιο της εκπομπής της με τις χιονονυφάδες (δείτε στη photo gallery που ακολουθεί)

stamatina

Ο μόνος που πήγε κόντρα στο ρεύμα των ημερών, ήταν ο Γιώργος Λιάγκας που χθές το μεσημέρι έκανε μπάνιο μέσα στην κρύα θάλασσα της Βουλιαγμένης.


https://www.instagram.com/tv/CZEdsA8qwgs/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο Σάκης Τανιμανίδης τρολάρει τη χιονόπτωση στην Αθήνα με το πιο αστείο post

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ποζάρει μόνο με το πάπλωμα στα χιόνια και στέλνει μήνυμα

Σωτηροπούλου, Οικονομάκου, Ηλιάκη σε χειμερινές διακοπές- Οι photos θα σε ταξιδέψουν (photos)