Η Δανάη Μπάρκα τραγουδάει Πρωτοψάλτη και στέλνει το Instagram σε παραλήρημα - Λιώνει η Σταυροπούλου

Η Δανάη Μπάρκα τραγουδάει Πρωτοψάλτη και στέλνει το Instagram σε παραλήρημα - Λιώνει η Σταυροπούλου

Ένα βίντεο της αγαπημένης παρουσιάστριας που αγάπησε το κοινό.

Ταλαντούχα, γεμάτη θετική ενέργεια, με χιούμορ και εντελώς ακομπλεξάριστη. Η Δανάη Μπάρκα τα τελευταία χρόνια έχει γίνει το αγαπημένο κορίτσι της εγχώριας showbiz, αλλά, κυρίως, των social media. Ο λογαριασμός της στο Instagram μετράει πάνω από 280 χιλιάδες followers που περιμένουν πώς και πώς την κάθε της ανάρτηση είτε αυτή έχει να κάνει με κάποιο inspirational/motivational post είτε με τα επαγγελματικά της είτε με τις αγαπημένες της ασχολίες.

Πρόσφατα, η Μπάρκα αποφάσισε να επιδείξει για άλλη μία φορά τις φωνητικές της ικανότητες, επιλέγοντας ένα τραγούδι της Άλκηστης Πρωτοψάλτη, με το οποίο «μάγεψε» το κοινό.



Η Δανάη Μπάρκα τραγουδάει «Post Love»

Η Δανάη Μπάρκα βιντεοσκόπησε τον εαυτό της να τραγουδάει ένα ιδιαίτερα ρομαντικό και αισθαντικό κομμάτι της Άλκηστης Πρωτοψάλτη, το «Post Love». Οι φωνητικές ικανότητες της κόρης της Βίκυς Σταυροπούλου είναι καιρό γνωστές στο κοινό, αφού η ίδια έχει φροντίσει να δημοσιεύσει σχετικά βίντεο στον λογαριασμό της στο Instagram. Ωστόσο, ο τρόπος με τον οποίο ερμήνευσε το εν λόγω τραγούδι έκανε το κοινό να παραληρήσει.

https://www.instagram.com/p/CZSaGjqpICD

Οι χρήστες της διάσημης πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης έπιασαν τα πληκτρολόγια και άρχισαν να αφήνουν σχόλια για το βίντεο, αποθεώνοντας την παρουσιάστρια και ηθοποιό. Ανάμεσά τους, βρέθηκε και η μαμά της που έστειλε στην κόρη της αρκετές καρδούλες για να της εκφράσει την αγάπη της και τα συναισθήματα που της δημιούργησε αυτή η ανάρτηση.



Συνέχισε παρακάτω για να δεις μερικά από τα σχόλια του κοινού για το νέο βίντεο της Δανάης Μπάρκα, καθώς και το σχόλιο της μαμάς της.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δανάη Μπάρκα -Τα τρυφερά λόγια της γιαγιάς της: «Θα φτάσω τα 100 για να μεγαλώσω το παιδάκι σου»

Δανάη Μπάρκα: Έκλαιγε η γιαγιά της που είχε μέρες να τη δει - Η συγκινητική αναφορά στον παππού της

Επική φάρσα! Η εγκυμοσύνη της Δανάης Μπάρκα και η αντίδραση της Μαρίας Καβογιάννη