Επική φάρσα! Η εγκυμοσύνη της Δανάης Μπάρκα και η αντίδραση της Μαρίας Καβογιάννη

Επική φάρσα! Η εγκυμοσύνη της Δανάης Μπάρκα και η αντίδραση της Μαρίας Καβογιάννη

Γνωστή για τις φάρσες της, η Δανάη Μπάρκα κατάφερε να πείσει και την δεύτερη μαμά της όπως την αποκαλεί, Μαρία Καβογιάννη, πως είναι έγκυος.

Η φετινή χρονιά του Πάμε Δανάη στο MEGA με την Δανάη Μπάρκα και πάλι στο τιμόνι του πρωινού προγράμματος του σταθμού, είναι από τις πλέον επιτυχημένες και ένα από τα στοιχεία που ξεχωρίζουν την εκπομπή, είναι τα challenges των συνεργατών της Μπάρκα αλλά και τις φάρσες που σκαρώνει η ίδια η παρουσιάστρια.

Η φάρσα της Δανάης στη Μαρία Καβογιάννη

Αυτή τη φορά, έχοντας απέναντί της έναν πολύ δικό της άνθρωπο, τη Μαρία Καβογιάννη, η Δανάη κατάφερε να κάνει την δεύτερη μαμά της όπως την αποκαλεί να πιστέψει πως είναι έγκυος.

Ενώ η κάμερα υποτίθεται πως δεν έγραφε, η Δανάη εκμυστηρεύτηκε στην ηθοποιό πως είναι έγκυος αλλά δεν γνωρίζει κανείς για την εγκυμοσύνη αυτή, ούτε και η ίδια η μητέρα της, Βίκυ Σταυροπούλου.

Κι όχι μόνο. Η Καβογιάννη επέμεινε πως είχε καταλάβει για την εγκυμοσύνη και προσπαθούσε να πείσει την Μπάρκα να προχωρήσει με την εγκυμοσύνη αυτή.


https://www.instagram.com/p/CYTiHR4l1a3

Κι όταν η Δανάη φανέρωσε την φάρσα, η Καβογιάννη δεν έδειξε να καταλαβαίνει πως πρόκειται για αστείο και συνέχισε να βρίσκει ονόματα για το μωρό που θα ερχόταν.

danai barka 3

Η Δανάη Μπάρκα σου έχει νέα: «Μη σας νοιάζει τι λένε οι άλλοι! Χαρείτε τη ζωή επιτέλους»

Η βαθιά φιλία ανάμεσα σε Καβογιάννη και Σταυροπούλου

Οι δύο ηθοποιοί είναι καλές φίλες εδώ και δεκαετίες και οι κόρες τους είναι επίσης φίλες. Δανάη Μπάρκα και Αντέλλα Δριτσώνα είχαν ποζάρει πριν μερικά χρόνια στην πιο τρυφερή φωτογραφία με την Μπάρκα να γράφει χαρακτηριστικά:

«Αν η αγάπη ήταν εικόνα, στη δίκη μου ζωή αδιαμφισβήτητα θα ήταν αυτή. Mε δυό μαμάδες και μία αδερφή», είχε πει στη λεζάντα της καλοκαιρινής φωτογραφίας.


https://www.instagram.com/p/BnDfDJ3BVcN

Η επιτυχημένη χρονιά της Μπάρκα

Η Δανάη Μπάρκα, το κορίτσι που άφησε το δικό του στίγμα στην πρωινή, ψυχαγωγική ζώνη και την προηγούμενη χρονιά, δίνει ραντεβού με τους τηλεθεατές, καθημερινά και φέτος με ολοκαίνουργια παρέα, αλλά πάντα με την ίδια αισιόδοξη διάθεση και την ίδια θετική ενέργεια. Στο καθημερινό ραντεβού με τους τηλεθεατές, η Δανάη έχει δίπλα της την πιο κεφάτη παρέα – τον Άρη Καβατζίκη, τη Δέσποινα Καμπούρη και τον Γιώργο Κρικοριάν και η ομάδα της παρουσιάστριας έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των τηλεθεατών, οι οποίοι της χαρίζουν την πρωτιά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Δανάη Μπάρκα δέχτηκε την ωραιότερη έκπληξη από τους συνεργάτες της (photos)

Η τρυφερή αφιέρωση της Δανάης Μπάρκα για τα γενέθλια της Βίκυς Σταυροπούλου