Νεκρός σε τροχαίο ο ηθοποιός Πάνος Νάτσης - Οι χαρούμενες στιγμές με φίλους λίγο πριν το τέλος

Νεκρός σε τροχαίο ο ηθοποιός Πάνος Νάτσης - Οι χαρούμενες στιγμές με φίλους λίγο πριν το τέλος

Ο ηθοποιός του «Γυναίκα Χωρίς Όνομα» έχασε τη ζωή του σε δυστύχημα.

Για άλλη μία φορά, ο χώρος του κινηματογράφου και της μικρής οθόνης σκεπάζεται με θλίψη. Ο Πάνος Νάτσης, στα μόλις 31 του χρόνια, έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα, καθώς επέστρεφε από το σπίτι της συναδέλφου του, Αλεξάνδρας Ταβουλάρη. Στο σπίτι είχε μεταβεί για τα γενέθλια της ηθοποιού, όμως, λίγο μετά βρήκε τραγικό θάνατο στην άσφαλτο.

gynaika xoris onoma distixima

O Πάνος Νάτσης και η Αλεξάνδρα Ταβουλάρη ήταν τηλεοπτικό ζευγάρι στην καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1, Γυναίκα Χωρίς Όνομα και όπως η ηθοποιός μας λέει στο post που ανάρτησε λίγες ώρες μετά τα γενέθλιά της, εκείνος ήταν που οργάνωσε αυτή τη βραδιά.


https://www.instagram.com/p/CZTnv_bg2nj/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο ηθοποιός ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στο κοινό, ξεχωρίζοντας, μάλιστα, για τον ρόλο του στη σειρά του Ant1 «Γυναίκα Χωρίς Όνομα», ενώ ήταν στο cast της κωμικής σειράς του Γιώργου Καπουτζίδη «Σέρρες».



Η ζωή του Πάνου Νάτση

Ο Πάνος Νάτσης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 3 Ιανουαρίου του 1991. Η αγάπη του για την υποκριτική τον οδήγησε το 2012 στη Δραματική Σχολή του Θεάτρου Τέχνης, με τις προτάσεις για επαγγελματικές συνεργασίες να κάνουν γρήγορα την εμφάνισή τους.


https://www.instagram.com/p/CZUHPMGriXk/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το 2013-2014, ο ηθοποιός συμμετείχε στη θεατρική παράσταση «Καλώς ήρθατε ντεντέκτιβ Πουαρό», ενώ το 2015-2016 τον βρήκε στην παράσταση «Η Στέλλα με τα κόκκινα γάντια». Το 2021, έπαιζε στο «Όποιος θέλει να χωρίσει, ας σηκώαει το χέρι του».

panos natsis nekros troxaio3

Όσον αφορά στο κομμάτι της τηλεόρασης, πέρα από το «Γυναίκα Χωρίς Όνομα», ο Νάτσης συμμετείχε και στην κωμική σειρά του Alpha «Αστέρας Ραχούλας» από το 2016 έως το 2017.



Συγκλονισμένη από το τραγικό νέο η Κατιάνα Μπαλανίκα μίλησε για τον Πάνο Νάτση στη Ναταλία Γερμανού και την εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται».


https://www.instagram.com/p/CYbEfY1oX-F/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο καλλιτεχνικός κόσμος αποχαιρετά τον Πάνο Νάτση με θλίψη ενώ δεκάδες είναι τα σχόλια κάτω από τις τελευταίες του αναρτήσεις στα social media...