Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου θα σε κάνει να θες να ταξιδέψεις στη Ρώμη σήμερα κιόλας

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου θα σε κάνει να θες να ταξιδέψεις στη Ρώμη σήμερα κιόλας

Η παρουσιάστρια Κωνσταντίνα Σπυροπούλου βρίσκεται στη Ρώμη με τον Βασίλειο Σταθοκωστόπουλο και οι δημοσιεύσεις της στο Instagram φανερώνουν πόσο όμορφα περνάει.

Ο έρωτας της Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο καλά κρατεί και το αγαπημένο ζευγάρι βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες σε έναν ακόμα προορισμό του εξωτερικού.

Μετά την Πράγα τα Χριστούγεννα και το Μόντε Κάρλο το καλοκαίρι και το παλαιότερο ταξίδι στο Κάιρο της Αιγύπτου, ήρθε η ώρα για τη Ρώμη.

Ταξίδι στη Ρώμη για δύο!

Η παρουσιάστρια του Κάτι Ξαναψήνεται στον Σκάι, απολαμβάνει τα αξιοθέατα, βόλτες με ποδήλατο και καλό καφέ και φαγητό στην Ιταλική πόλη και το χαμόγελό της δεν κρύβεται. Με μια σειρά από stories στο Instagram, η Κωνσταντίνα μας έστειλε φιλιά από την Ρώμη κρατώντας αγκαλιά τον αγαπημένο της, μας ξενάγησε στο Κολοσσαίο, απόλαυσε ζυμαρικά, καφέ και παγωτό και σχεδόν κλείσαμε εισιτήρια για Ρώμη.



«Ρώμη, η πόλη της ψυχής μου», ανέφερε στην πρώτη ανάρτησή της η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ και συνέχισε τις βόλτες με casual look και στην Φοντάνα ντι Τρέβι, αλλά και στο Πάνθεον.

To ταξίδι στο Κάιρο που είχε προκαλέσει αντιδράσεις:

Ήταν Μάρτιος του 2021 και η Ελλάδα βρισκόταν σε σκληρό lockdown χωρίς ωστόσο να απαγορεύονται τα ταξίδια στο εξωτερικό. Η Σπυροπούλου μαζί με τον αγαπημένο της είχε βρεθεί στο Κάιρο και είχε δημοσιεύσει πολλές φωτογραφίες, με το κοινό να απαντά με σχόλια τα οποία έκαναν την Κωνταντίνα να αντιδράσει γράφοντας:

«Συγγνώμη που δεν φοβάμαι να μοιραστώ δημόσια μαζί σας ότι πέρασα ωραία σε ένα ταξίδι με το αγόρι μου», ήταν η λιτή απάντηση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στην κριτική.


https://www.instagram.com/p/CNDPDOBF3Kd

Πάντως το τωρινό ταξίδι της Κωνσταντίνας στη Ρώμη φαίνεται πως έχει ενθουσιάσει τους λίγο παραπάνω από 650.000 followers της στο Instagram.

Θα φάμε κουφέτα;

Η Σπυροπούλου είναι ζευγάρι με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο τον τελευταίο 1,5 χρόνο και οι σκέψεις αλλά και τα δημοσιεύματα περί γάμου, είναι πολλές. Σε πρόσφατη κοινή εμφάνιση του ζευγαριού δεν είχαν λείψει τα σχόλια των δημοσιογράφων για το αν θα φάμε κουφέτα, με την Κωνσταντίνα να παίρνει τον λόγο.

Στην ερώτηση της δημοσιογράφου σχετικά με το αν το αγόρι θα πάρει το κορίτσι μας, η παρουσιάστρια απάντησε γελώντας και είπε αστειευόμενη:

«Εδώ είναι, ρώτησέ τον», ενώ στην ερώτηση για το αν έχει γίνει κάποια νύξη ή σχέδιο για γάμο η παρουσιάστρια αρκέστηκε στο να πει ότι αυτά τα θέματα είναι πιο προσωπικά και να λήξει με αυτόν τον τρόπο τη συζήτηση περί γάμου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Το πάρτι γενεθλίων της Σπυροπούλου τα είχε όλα! Λαμπερούς καλεσμένους και φιλί με Σταθοκωστόπουλο

Γενέθλια για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου! Η τρυφερή φωτογραφία στην αγκαλιά της μαμάς της