Άγριες Μέλισσες: Ο Ακύλας ετοιμάζει εκδίκηση και η Ρένα αποκαλύπτει το μεγάλο μυστικό για τον Σέργιο

Κατερίνα Μπούσιου
Άγριες Μέλισσες: Ο Ακύλας ετοιμάζει εκδίκηση και η Ρένα αποκαλύπτει το μεγάλο μυστικό για τον Σέργιο

Όλα πάλι κρέμονται από μία κλωστή και η Ζωή κινδυνεύει μετά την απόπειρα δολοφονίας του Ακύλα. Κίνδυνο μεγάλο αντιμετωπίζει και ο Κωνσταντής με την Δρόσω που της δίνουν καταφύγιο. 

Επτάψυχος αποδεικνύεται ο Ακύλας στις Άγριες Μέλισσες του ANT1, καθώς γλιτώνει τελικά από την απόπειρα δολοφονίας της γυναίκας του Ζωής, η οποία έντρομη φεύγει από το Διαφάνι και ζητά τη βοήθεια του Κωνσταντή και της Δρόσως. Η ζωή και των τριών κινδυνεύει, όπως κινδυνεύει και ο...φρέσκος αρραβώνας της Ρένας με τον Νικηφόρο, αφού εκείνη σκοπεύει να κάνει την απειλή της πράξη προς την Ασημίνα και να αποκαλύψει ποια είναι η πραγματική μητέρα του Σέργιου.



Καταφύγιο στο σπίτι του Νικηφόρου και της Πηνελόπης

Η Ζωή νομίζει ότι έχει σκοτώσει τον Ακύλα και φεύγει από το σπίτι κυνηγημένη. Ο Κωνσταντής είναι ο μόνος που εμπιστεύεται και σε εκείνον θα ζητήσει καταφύγιο. Παραδόξως χωρίς να φέρει και πολλές αντιρρήσεις η Δρόσω. Δεν θα την κρύψουν όμως στο σπίτι τους στο Διαφάνι, αλλά σε εκείνο του Νικηφόρου και της Πηνελόπης στη Λάρισα, οι οποίοι αρχικά θα φέρουν αντιρρήσεις. Και ενώ όλοι νομίζουν ότι κανείς δεν ξέρει που βρίσκεται, ξαφνικά χτυπάει η πόρτα από έναν απρόσκλητο επισκέπτη. Και είναι η Αμαλία, η αδελφή της, η οποία μάλιστα θα την πληροφορήσει πως ο Ακύλας όχι μόνο ζει, αλλά την ψάχνει παντού και σίγουρα κινδυνεύει.


https://www.instagram.com/p/CYWHQclok1U

Ο ισχυρός Μεγαρίτης που άκουσε από την γυναίκα του να του λέει πως εκείνη τον πρόδωσε και τον έστειλε στην φυλακή και είχε σκοπό να τον στείλει και στον...άλλο κόσμο, βάζει σκοπό της ζωής του να εκδικηθεί τη γυναίκα του και αργότερα τον Κωνσταντή. Ξέρει όμως ότι κρατά στα χέρια του τη Ζωή, την οποία απειλεί με την ασφάλεια του γιού τους, ετοιμάζοντας παράλληλα σχέδιο δολοφονίας για τον νεαρό Σεβαστό, το οποίο εν μέρει θα πετύχει τραυματίζοντάς τον πολύ σοβαρά.


https://www.instagram.com/p/CXf6_5Jovgg

Ρένα κατά Ασημίνας

Η Ασημίνα η οποία στο σημερινό επεισόδιο, θα κλαίει στην αγκαλιά της αδελφής της Ελένης, μετά το μαντάτο του αρραβώνα του Νικηφόρου να την έχει συγκλονίσει, θα έρθει σε κατά μέτωπον επίθεση με την Ρένα. Εκείνη θα την απειλήσει πως θα πει στον μικρό Σέργιο ποια είναι η πραγματική του μητέρα. Όταν όμως το κάνει, δεν θα υπολογίσει τις συνέπειες. Αρχικά όλοι θα τρέξουν να καθησυχάσουν τον μικρό, αλλά στη συνέχεια, ο Νικηφόρος θα έρθει σε ρήξη με την αρραβωνιαστικιά του. Αναμένεται ωστόσο και μεγάλος καβγάς με την Μυρσίνη, μόλις μάθει ότι η μητέρα του της αποκάλυψε το μεγάλο μυστικό και όπως πάντα, κρύβεται πίσω από όλα τα δεινά της οικογένειας τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Oι Άγριες Μέλισσες τραγουδούν Δέσποινα Βανδή και τα...δίνουν όλα στο απολαυστικό video

Spoiler Άγριες Μέλισσες: Μαμά θα γίνει η Ελένη ενώ ο Λάμπρος κινδυνεύει - Η νέα είσοδος στο Διαφάνι

Ο Λεωνίδας Κακούρης στο Queen.gr: «Νοσούσα ήδη από κορονοϊό ενώ έκανα την τρίτη δόση του εμβολίου»