Η Έλενα Παπαρίζου έγινε 40 ετών και το διασκέδασε με ένα post γεμάτο χιούμορ

Η Έλενα Παπαρίζου έγινε 40 ετών και το διασκέδασε με ένα post γεμάτο χιούμορ

Η Έλενα Παπαρίζου έσβησε 40 κεράκια στην τούρτα της, γιόρτασε οικογενειακά και δέχτηκε βροχή από ευχές, από συναδέλφους, φίλους και θαυμαστές της. 

Η Number One Έλενα Παπαρίζου, έκλεισε τα 40 και απέδειξε με ένα post πως η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός και ότι η ίδια παραμένει πάντα ένα αιώνιο παιδί.

40 και είναι ακόμα παιδί!

Η Έλενα, έκανε πάρτι οικογενειακό στο σπίτι της και πήρε λίγο χρόνο για να ετοιμάσει ένα υπέροχο βίντεο για να ευχαριστήσει όλους εκείνους που της ευχήθηκαν χρόνια πολλά. Και δεν το έκανε έτσι απλά αλλά ρούφηξε ίλιον από ένα μπαλόνι και είπε το ευχαριστώ της με την πιο αστεία φωνή:


https://www.instagram.com/p/CZaBVb9hvYJ

«Happy Birthday to me, ναι κλείνω τα 40 σήμερα και είμαστε full house εδώ σήμερα, σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας, φιλιά», είπε η ‘Ελενα και επανήλθε με ένα ακόμα post αγκαλιά με τον αγαπημένο της Ανδρέα Καψάλη.
Δεν έφτασε βέβαια μια φωτογραφία μιας και η Έλενα πόζαρε σε ακόμα μία ουρλιάζοντας πάνω από τα μπαλόνια που έδειχναν τον αριθμό 40!

Full από ευχές!


https://www.instagram.com/p/CZaCrkItueC

Όπως ήταν φυσικό, τα 40α γενέθλια της Παπαρίζου και οι φωτογραφίες που δημοσίευσε υπό τη λεζάντα 40, έγιναν σύντομα viral και αξίζει να σημειωθεί πως πολλές συνάδελφες και άλλες celebs, έσπευσαν να αφήσουν ένα μήνυμα και να ευχηθούν στην Έλενα, ανάμεσά τους, η Τάμτα, η Έλλη Κοκκίνου, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η Ειρήνη Παπαδοπούλου, η Μαρία Ηλιάκη, η Λάουρα Νάργες αλλά και η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

helena2
helena2

Ανάμεσα στις υπόλοιπες ευχές, ξεχώρισε και το post της Unicef, της οποίας η Έλενα έγινε πρώτη Πρέσβειρα Καλής Θέλησης για την Ελλάδα.

Η Έλενα Παπαρίζου είναι η πρώτη Πρέσβειρα Καλής Θελήσεως της UNICEF στην Ελλάδα


https://www.instagram.com/p/CZY-twtMYev

«Xρόνια Πολλά στη νούμερο 1 Πρέσβειρα Καλής Θελήσεως της UNICEF για την Ελλάδα…Έλενα Παπαρίζου! H Έλενα έγινε επίσημα μέλος της παγκόσμιας οικογένειας της UNICEF τον Νοέμβριο του 2021 με σκοπό να συμβάλλει με το δικό της τρόπο στο έργο του Οργανισμού ώστε να διασφαλιστεί ένα καλύτερο παρόν και μέλλον #ΓιαΚάθεΠαιδί, νέα και νέο στην Ελλάδα μέσα από την εφαρμογή στοχευμένων εθνικών προγραμμάτων και ενεργειών. Όπως λέει και ίδια: «Μέσα από την UNICEF είμαι σίγουρη πως θα γίνουμε όλοι μας καλύτεροι άνθρωποι…'Έλενα σου ευχόμαστε Χαρούμενα Γενέθλια και σε ευχαριστούμε για την αδιάληπτη στήριξή σου!», τόνιζε το ποστ της Unicef.

Πρόσφατα, η Έλενα είχε μιλήσει για το ξεκίνημά της στην Ελλάδα και τα σχόλια που είχε δεχτεί για το γεγονός πως μεγάλε στην Σουηδία. Τότε είχε πει χαρακτηριστικά:

«Εμείς τα προσπεράσαμε εκείνα τα σχόλια. Αυτό είναι το καλό όταν είσαι νέος. Δεν σε ενδιαφέρει το τι λέει ο κόσμος. Περισσότερο όμως ενόχλησε τον πατέρα μου παρά εμένα. Δεν μπορούσε κανένας δημοσιογράφος ή τηλεοπτικό πρόσωπο να αμφισβητήσει το πόσο Ελληνίδα νιώθω μέσα μου. Κανείς δεν μπορεί να το κάνει. Όπως και δεν μπορεί να αμφισβητήσει πόσο Σουηδέζα είμαι μέσα μου. Είμαι ένα «πλούσιο» κορίτσι γιατί έχω δύο πατρίδες. Πολλές φορές δεν ξέρω ποια βάζω πρώτη και ποια δεύτερη, ποια αγαπάω περισσότερο. Δεν συγκρίνονται όμως αυτές οι δύο χώρες», τόνισε!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η Έλενα Παπαρίζου: «Μου αρέσει να ωριμάζω, φέτος έκανα και baby botox»

Η Έλενα Παπαρίζου είναι η πρώτη Πρέσβειρα Καλής Θελήσεως της UNICEF στην Ελλάδα

The Voice: Η εμφάνιση της Παπαρίζου στην πρεμιέρα και τα αποθεωτικά σχόλια στο Twitter (photos)