Η Σία Κοσιώνη εξήγησε με απλά λόγια γιατί θέλει να είναι πάντα στο πλευρό του Κώστα Μπακογιάννη

Πατούλια Κατερίνα
Η Σία Κοσιώνη εξήγησε με απλά λόγια γιατί θέλει να είναι πάντα στο πλευρό του Κώστα Μπακογιάννη

«Αυτό το 'όλα θα πάνε καλά', η αισιοδοξία του, το χαμόγελό του, το να γειώνει τις καταστάσεις, να τις ελαφραίνει και ταυτόχρονα να είναι ο άνθρωπος που μπορείς να στηρίζεσαι για τα πάντα», είπε η Σία Κοσιώνη.

Στη θέση του συνεντευξιαζόμενου θα βρεθεί η Σία Κοσιώνη μιας και θα είναι η καλεσμένη της Έλενας Κατρίτση, αυτή την Κυριακή στις 4 το μεσημέρι στην ΕΡΤ.

Η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΙ, στο απόσπασμα που εξασφάλισε η εκπομπή Happy Day, μιλάει για τον σύζυγό της και πατέρα του παιδιού της με τον τρόπο που θα θέλαμε όλες τις γυναίκες να μιλούν για τον άντρα της ζωής τους.

Πρώτος μίλησε ο Δήμαρχος Αθηναίων για τη σύζυγό του.

«Επενδύει πολύ στον γιο μας, έχει περιορισμένο αλλά ποιοτικό χρόνο μαζί του. Αυτό που κάνει η Σία δεν το έχω ξαναδεί ποτέ στη ζωή μου, το θαυμάζω και είμαι ευγνώμων», είπε χαρακτηριστικά ο Κώστας Μπακογιάννης για την Σία Κοσιώνη.



«Έχει ελαττώματα αλλά για μένα είναι τέλειος»!

Και κάπου εκεί, ήρθε η ώρα της Σίας Κοσιώνη να μιλήσει για τον σύζυγό της, με τρόπο που θα κάνει κι εσένα να χαμογελάσεις:

«Είναι απίστευτος άνθρωπος ο Κώστας, τον βλέπω στο βίντεο και μου φτιάχνει τη διάθεση, αυτό ήταν που πάντα κάνει αλλά και αυτό που με τράβηξε να είμαι κοντά του, να είμαι πλάι του. Αυτό το όλα θα πάνε καλά, η αισιοδοξία του, το χαμόγελό του, το να γειώνει τις καταστάσεις, να τις ελαφραίνει και ταυτόχρονα να είναι ο άνθρωπος που μπορείς να στηρίζεσαι για τα πάντα», τόνισε η παρουσιάστρια ενώ όταν η Έλενα Κατρίτση την ρώτησε αν ο αγαπημένος της είναι τελικά τόσο τέλειος, η ίδια αναφώνησε:

«Έχει ελαττώματα αλλά για μένα είναι τέλειος»!


https://www.instagram.com/p/CYJjhSMo7KA

Ο Κώστας Μπακογιάννης και η Σία Κοσιώνη παντρεύτηκαν στο Καρπενήσι το καλοκαίρι του 2017. Τον Οκτώβριο του 2017 είχε άλλωστε έρθει στον κόσμο ο γιος του ζευγαριού, ο 4,5 ετών Δήμος.

«Είναι η πιο δύσκολη και πιο σοβαρή δουλειά που έχω κάνει στη ζωή μου, να πλάθεις έναν άνθρωπο. Έναν άνθρωπο, που αύριο μεθαύριο θα έχει έναν ρόλο και η προσωπικότητά του στην κοινωνία θα έχει βάρος, αυτό για εμένα αποτελεί μεγάλη ευθύνη. Ειδικά σε μία εποχή που βλέπουμε πολλά πράγματα να συμβαίνουν, νιώθω πολύ μεγάλη ευθύνη ως μάνα και πολύ μεγάλη ευθύνη ως μάνα αγοριού. Έχω μια ιδιαιτερότητα, γιατί δουλεύω απόγευμα/βράδυ. Δεν απολαμβάνω τη στιγμή της καθημερινότητας να βάζω το παιδί για ύπνο, που είναι μια πολύ τρυφερή και γλυκιά στιγμή, αυτό το βασίλεμα. Νιώθω τύψεις όπως νιώθω για χιλιάδες πράγματα. Επομένως, λίγο πριν μπω στο δελτίο, ή στο γραφείο, ή στο μακιγιάζ, ή στις σκάλες, ή στο στούντιο, θέλω να του πω καληνύχτα. Το πιο απλό», είχε πει η 41χρονη παρουσιάστρια και στο παρελθόν αναφερόμενη στον γιο της Δήμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Σία Κοσιώνη: Το νέο φωτογραφικό υλικό από τις καλοκαιρινές της διακοπές

Σία Κοσιώνη: Το «μεγάλο ευχαριστώ» στα social media και το χαμόγελο

Σία Κοσιώνη: Το συγκινητικό μήνυμα για το μεγάλο φινάλε