Survivor: 5 υποψήφιοι προς αποχώρηση αλλά το Twitter προβλέπει έξοδο της Αθηνάς

Survivor: 5 υποψήφιοι προς αποχώρηση αλλά το Twitter προβλέπει έξοδο της Αθηνάς

Οι Διάσημοι στο Survivor θα χάσουν ένα ακόμα μέλος από την ομάδα τους λίγο πριν την επάνοδο της Κάτιας Ταραμπάνκο στο παιχνίδι.

Από τους οκτώ Διάσημους στο Survivor, οι πέντε κατέληξαν τελικά να είναι υποψήφιοι και να ζητούν την ψήφο του κοινού για να παραμείνουν στο ριάλιτι επιβίωσης.

Πέντε υποψήφιοι ζητούν στήριξη από το κοινό

Παρέα τις ήδη υποψήφιες Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και Αθηνά Ευμορφιάδη από την Κυριακή, ήρθαν να κάνουν τρεις ακόμα παίκτες. Πρώτη από την κάλπη της ψηφοφορίας βγήκε η Μυριέλλα Κουρεντή, η οποία και υπογράμμισε πως ζήτησε από τους συμπαίκτες της να την ψηφίσουν για να τους βγάλει από τη δύσκολη θέση. Μαζί με τα τρία κορίτσια, υποψήφιος από τη δεύτερη ψηφοφορία αναδείχτηκε ο Απόστολος Ρουβάς ενώ η Βρισηίδα Ανδριώτου, η παίκτρια με την ατομική ασυλία για την εβδομάδα αυτή, υπέδειξε ως πέμπτο υποψήφιο προς αποχώρηση τον δημοσιογράφο Λάμπρο Κωνσταντάρα.



Έξαλλη η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου ξέσπασε κατά πάντων

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου πάντως, λίγο πριν τη δεύτερη ψηφοφορία, ξέσπασε κατά της ομάδας της που την υπέδειξε το βράδυ της Κυριακής ως υποψήφια προς αποχώρηση, μιας και θεώρησε άδικη την επιλογή των Διάσημων:



«Αυτή η λογική της ομάδας μου πραγματικά με έχει στεναχωρήσει. Με ψηφίζουν κάθε φορά και λένε ότι με ψηφίζουν γιατί εγώ είμαι δημοφιλής και δεν κινδυνεύω. Και εγώ αναρωτιέμαι και τους ρωτώ γιατί να είμαι εγώ δηλαδή δημοφιλής και γιατί να μην είναι όπως Αποστόλης ο αδερφός του Σάκη ή ο Λάμπρος που είναι δημοσιογράφος, ή η Ναυσικά που είναι μοντέλο», είπε η Ευρυδίκη και να τονίσει χαρακτηριστικά:

Survivor Spoiler: Η Κάτια Ταραμπάνκο στον Άγιο Δομίνικο - Ετοιμάζεται να μπει στο παιχνίδι



«Όταν ο Γιώργος ανακοίνωσε και δεύτερη ψηφοφορία, ήμουν 99% σίγουρη ότι τα παιδιά θα ψηφίσουν εμένα. Κι αυτό γιατί πριν πάμε στο Συμβούλιο, ο Άρης έπιασε την Αθηνά και της είπε να πάει να πιάσει τη Βρισηίδα και να της προτείνει να δώσει μένα. Πραγματικά δεν ξέρω που το στηρίζει ο Άρης αυτό. Έχει αναφέρει ερχόμενος απ’ έξω ότι εγώ δεν κινδυνεύω και είμαι αγαπητή. Εγώ γύρισα και τους είπα ότι αυτό δεν το ξέρουμε, κι όπως είδαμε και με την αποχώρηση του Θανάση δεν γίνεται να με χρησιμοποιεί εμένα η ομάδα μου συνέχεια, να μπαίνω εγώ μπροστά, να βγάζω εγώ το φίδι από την τρύπα ώστε να έχουν εξασφαλισμένη τη θέση τους εδώ κι εγώ να κινδυνεύω με αποχώρηση»!

Νέο επεισόδιο στις κόντρες της Βρησηίδας

Μετά την χτεσινή κόντρα της Βρησηίδας Ανδριώτου με τον Άρη Σοϊλέδη, ήρθε η ώρα να δούμε την κόντρα της Βρησηίδας με την Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου. Η Ναυσικά ξέσπασε κατά της Βρησηίδας, η οποία φέρεται να έχει πει άσχημα λόγια για τη σχέση της Ναυσικάς με τον Κώστα Πηλαδάκη.

Δεν μπορώ να τα πω καν τηλεοπτικά και αυτό το ξέρω εγώ εδώ και ένα μήνα. Αποφάσισα να μην κάνω την κακιά όταν δεν υπάρχει λόγος. Κάποια στιγμή βαρέθηκα πια αυτή την υποκρισία και όλο αυτό το ψέμα. Κανένα κοριτσάκι δεν θα επιτρέψω να μιλήσει για το ποιον μου και για τη σχέση μου», είπε χαρακτηριστικά η Ναυσικά.

Πάντως, παρά τις κόντρες, το Twitter υποψιάζεται αποχώρηση της Αθηνάς. Η ίδια η παίκτρια εξήγησε πως της έχει λείψει η κόρη της, δίνοντας έτσι το σύνθημα στον κόσμο να την ψηφίσει για να επιστρέψει τελικά στο σπίτι της.

athina1

Τα σχόλια στο Twitter αλλά και ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, ο Μισθοφόρος του Survivor 2017, βλέπουν έξοδο της Αθηνάς από το παιχνίδι. To δεύτερο αγαπημένο θέμα του Twitter σε σχέση με την Αθηνά, είναι οι αλλαγές στο πρόσωπό της σε σχέση με το παρελθόν.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Survivor: Αποθέωση για την Πελαγία, κατακραυγή για τη Μυριέλλα - Η φαρμακερή ατάκα στο Twitter

Survivor: Ασταμάτητα τα κλάματα της Μυριέλλας – Έξαλλο το Twitter μιλά για υποκρισία

Ο Γιώργος Κατσαούνης κατάλαβε πως η Μυριέλλα έχει αγόρι: Τα επικά σχόλια στο Twitter