Ερωφίλη Τζάνου: To ωραίο κορίτσι του Greek Idol με νέο τραγούδι

Ερωφίλη Τζάνου: To ωραίο κορίτσι του Greek Idol με νέο τραγούδι

Τελικά δεν παίζει κανένα ρόλο που δεν πήρε μια από τις πρώτες θέσεις σε ένα μουσικό talent show. Στην περίπτωση της μελαχρινής Ερωφίλης έπαιξε ρόλο το ταλέντο και πριν λίγες μέρες κυκλοφόρησε το πρώτο της κομμάτι με τίτλο " Κράτα με".

Σε στίχους του Γιώργου Τσιμπινουδάκη και μουσική του Γιάννη Φρασέρη ερμήνευσε ένα σύγχρονο κομμάτι και ήδη μέσα στο YouTube έχει καταφέρει να αποκτήσει πάνω από 120.000 χτυπήματα που είναι μεγάλος αριθμός αν αναλογιστείτε ότι η πορεία της δεν ήταν μεγάλη στο παιχνίδι.

Χαμηλών τόνων και πάντα πιστή σε αυτό που αγαπάει έχει συνεργαστεί με πολλούς καλλιτέχνες και αγαπά ιδιαίτερα τον Νίκο Βέρτη που συνέχεια το καλοκαίρι την βλέπαμε στο μαγαζί του να παρακολουθεί το πρόγραμμά του. Μετά την Χρύσα Μπανδελή, τον Παναγιώτη Τσακαλάκο και την Μαλού είναι άλλη μια κοπέλα που βγάζει ένα κομμάτι και ακούγεται στην δύσκολη μουσική αγορά. "Εγώ αξιοπρεπώς κάνω την δική μου προσπάθεια να είμαι σε αυτό που αγαπώ και κάνω από μικρό κορίτσι. Κυκλοφορήσαμε ένα κομμάτι και η αποδοχή με έχει εκπλήξει και εμένα την ίδια. Αναμένω αυτό το διάστημα για να δω που θα κάνω κάποιες εμφανίσεις αλλά σαν Ερωφίλη δεν αγχώνομαι. Αναγνωρίζω τις δυσκολίες και την κρίση και όποιος έχει υπομονή θα πετύχει ότι στόχους έχει" μας είπε η πάντα χαμογελαστή κοπέλα που κάνει πολύ καλή παρέα με το γνωστό δημοσιογράφο του Alpha από το διεθνές ρεπορτάζ Λευτέρη Πράσινο. Καλή επιτυχία να της ευχηθούμε!