H Jennifer Aniston βάζει (πολύ) βαθιά το χέρι στην τσέπη

H Jennifer Aniston βάζει (πολύ) βαθιά το χέρι στην τσέπη

Και τα γενέθλια του αγαπημένου της Justin Theroux είναι μια από τις περιπτώσεις που αναδεικνύουν την απλοχεριά της.

Και γιατί να μην είναι γκουβαρντού η κοπέλα άλλωστε; Σύμφωνα με το αμερικάνικο οικονομικό περιοδικό Forbes η περιουσία της υπολογίζεται στα 110 εκατομμύρια δολάρια, ποσό εμπρός στο οποίο τα δώδεκα ψωροχιλιάδες δολάρια (που κόστισε το δώρο της στον αγαπημένο της Justin Theroux για τα 40α γενέθλιά του) ωχριούν.

Τι δώρο ήταν αυτό; Ένα vintage δερμάτινο jacket που κάποτε ζέσταινε τον James Dean! Το ζευγάρι κυκλοφορεί α λα μπρατσέτα από τον Μάιο και όλα τα δημοσιεύματα τους αναφέρουν ως «παραμυθένιο» ζεύγος. Όπως φαίνεται και η Jennifer πιστεύει πως ο Justin είναι, ενδεχομένως, ο ένας και μοναδικός, το έτερόν της ήμισυ και γι αυτό θέλει να τον ευχαριστεί με κάθε τρόπο. Άλλωστε, δεν ξέρουμε αν το έχετε προσέξει και εσείς, αλλά το κορίτσι φαίνεται να είναι στα καλύτερά του τώρα τελευταία, λαμπερή και απαστράπτουσα όσο ποτέ. Άρα ο έρωτας της κάνει πολύ καλό.

Και, όσο για το υπέρογκο ποσό του δώρου της που ίσως φαντάζει υπερβολή, για ελάτε στη θέση της: αν είχατε 110 εκατομμύρια δολάρια στην τράπεζα θα σας φαίνονταν πολλά 12.000; Χαλάλι τους των παιδιών.