Η Νάντια Μπουλέ φωτογραφίζει την κόρη της για τις Απόκριες και μιλά όλο γλύκα για εκείνη

Κατερίνα Μπούσιου
Η Νάντια Μπουλέ φωτογραφίζει την κόρη της για τις Απόκριες και μιλά όλο γλύκα για εκείνη

Η 6,5 μηνών Σεμέλη της έχει κλέψει το μυαλό. Η τρυφερή πόζα και τα εκατοντάδες σχόλια των followers και των φίλων της. 

Από τη στιγμή που γεννήθηκε, η κόρη της είναι ο μικρός της πολύτιμος θησαυρός. Η ηθοποιός και παρουσιάστρια Νάντια Μπουλέ είναι μία ευτυχισμένη αλλά και μία περήφανη μαμά και για πρώτη φορά μας έδειξε πόσο πολύ έχει μεγαλώσει η Σεμέλη. Μάλιστα ήδη την έντυσε για τις Απόκριες και την φωτογράφισε, με τους φίλους της αλλά και τους θαυμαστές της να αφήνουν δεκάδες σχόλια κάτω από την ανάρτησή της στο Instagram.


https://www.instagram.com/p/CZ6-k8zsbp_/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Άνοιξε το Τριώδιο

Ως μικρή μπαλαρίνα ποζάρει η μικρή Σεμέλη στον καναπέ του σπιτιού της και όπως μας ενημερώνει η Νάντια: «Το Τριώδιο άνοιξε και εμείς το γιορτάζουμε χορεύοντας». Όπως βλέπουμε και από την ανάρτησή της, η κόρη της έχει αρχίσει δειλά-δειλά τα πρώτα της βηματάκια και ο καναπές ήταν ένα βολικό σημείο για να σταθεί όρθια φορώντας την tutu ροζ φούστα της, αλλά χωρίς τις πουέντ της, για να είναι τα βήματα της σταθερά πάνω στα μαξιλάρια. Αρκετοί γνωστοί συνάδελφοι αλλά και φίλοι της ηθοποιού άφησαν πολύ γλυκά σχόλια κάτω από την ανάρτηση της.

sxoliaboule

Η Νάντια έφερε στον κόσμο την κόρη της τον περασμένο Ιούλιο με εκείνη και τον μπαμπά της θεατρικό παραγωγό Γιώργο Ισαάκ να είναι τρισευτυχισμένοι με τον ερχομό της. Την εγκυμοσύνη την είχε αποκαλύψει η ίδια τον Μάρτιο του 2021 πάλι με μία ανάρτησή της στο Instagram, την εποχή μάλιστα που πρωταγωνιστούσε στην τηλεοπτική σειρά του Alpha «Αγγελική». Το τι είχε προηγηθεί λίγες εβδομάδες νωρίτερα, το είχε αποκαλύψει αργότερα με συνέντευξη της: «Έστειλα τον Γιώργο στο φαρμακείο να πάρει τεστ εγκυμοσύνης. Θυμάμαι ότι του είπα πως εγώ δε μπορώ να πάω, επειδή με ξέρουν. Έτσι του είπα να πάρει ένα, γιατί ήμασταν και στη φάση της καραντίνας, ήμασταν σπίτι, πίναμε ποτό…»


https://www.instagram.com/p/CMB48aLHDD_/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Και φυσικά όταν έμαθε τα ευχάριστα και την εποχή που ήταν εμφανής η εγκυμοσύνη της, αποφάσισε να το ανακοινώσει η ίδια. Οι περισσότεροι μάλιστα συνάδελφοί της στη τηλεοπτική σειρά, το είχαν μάθει από την δική της ανάρτηση: «Και μετά, συνέβη αυτό και όλα έχουν πάρει άλλη διάσταση. Ακόμα είμαι ξαφνιασμένη από τα συναισθήματα και τις σκέψεις που συνοδεύουν αυτή τη νέα πραγματικότητα, αλλά παίρνω βαθιά ανάσα και βουτάω. Στους ούριους ανέμους αυτού του ταξιδιού», όπως έγραφε.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

H Νάντια Μπουλέ έγινε μαμά για πρώτη φορά

Η Νάντια Μπουλέ αποκάλυψε το παραμυθένιο δωμάτιο του μωρού της (photos)

Η γκάφα της Ναταλίας Γερμανού για την εγκυμοσύνη της Νάντιας Μπουλέ