Η αποκάλυψη της Κατερίνας Καινούργιου για τα 300 τριαντάφυλλα που έλαβε και το παράπονο

Πατούλια Κατερίνα
Η αποκάλυψη της Κατερίνας Καινούργιου για τα 300 τριαντάφυλλα που έλαβε και το παράπονο

«Εγώ σήμερα δεν γιορτάζω», είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου και δεν έκρυψε τη στεναχώρια της. 

Εδώ και τρεις μήνες, η σχέση της Κατερίνας Καινούργιου με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη έλαβε τέλος, μετά από 2,5 ευτυχισμένα χρόνια.

Η Κατερίνα δεν έχει κρύψει τη θλίψη της και μέσα από την εκπομπή της Super Κατερίνα, τόσο για τον χωρισμό όσο και για την μεταβατική αυτή φάση στη ζωή της.

Χωρίς Βαλεντίνο φέτος η Καινούργιου

Η παρουσιάστρια δεν έκρυψε τη στεναχώρια της που η γιορτή αυτή την βρίσκει φέτος όχι μόνο single αλλά στα χειρότερά της όπως τόνισε:

«Δεν γιορτάζω φέτος, στα χειρότερά μου είμαι, εγώ χαίρομαι να γιορτάζουν οι άλλοι βέβαια, αρκεί να έχουν κάνει τις σωστές επιλογές», είπε η Κατερίνα, η οποία πριν μερικές ημέρες ολοκλήρωσε και την διαδικασία κατάψυξης ωαρίων λίγο πριν τα 37α γενέθλιά της.



Τα 300 κόκκινα τριαντάφυλλα

Πριν την αποκάλυψη πως δεν γιορτάζει σήμερα, ανήμερα της Γιορτής των Ερωτευμένων, η Καινούργιου μίλησε και για τα 300 κατακόκκινα τριαντάφυλλα τα οποία έλαβε σήμερα. Όπως εξήγησε η παρουσιάστρια, όχι μόνο δεν γνωρίζει τον αποστολέα των λουλουδιών αλλά αρχικά θεώρησε πως τα τριαντάφυλλα έστειλε ο Νίκος Κοκλώνης.

Όπως εξήγησε, θα λύσει αργότερα το μυστήριο με τα τριαντάφυλλα. Δεν φάνηκε πάντως, να θεωρεί η Κατερίνα πως τα λουλούδια έχουν έρθει από τον πρώην της Φίλιππο Τσαγκρίδη.

kainourgioy2

Τα λουλούδια είχε δείξει στους fans της και με story στο Instagram.



H Kατερίνα είχε μιλήσει για τον χωρισμό και την μητρότητα που δεν έχει έρθει ακόμα και στην εκπομπή της πριν μερικές εβδομάδες τονίζοντας:

«Το δύσκολο είναι όταν δεν έχεις σε σχέση, το παιδί το σκέφτομαι ως τον καρπό ενός έρωτα, να μπω σε μια διαδικασία τέτοια χωρίς να έχω έναν άνθρωπο, και σκέφτομαι λίγο πως μεγαλώνω και κοίταξε πέτυχα πολλά στην καριέρα μου και στα προσωπικά μου τα έχω κάνει χάλια», είπε τότε η Κατερίνα με παράπονο.

Η αντιμετώπιση του χωρισμού από την Καινούργιου τάραξε και τον Ανδρέα Μικρούτσικο

Ο Αντρέας Μικρούτσικος επέστρεψε στην Super Κατερίνα πριν 1,5 μήνα μετά τη μεγάλη περιπέτεια της υγείας του και μάλωσε on air την Καινούργιου στον τρόπο που αντιμετωπίζει τον χωρισμό.

«Τα έχω με τη συμπεριφορά σου στα προσωπικά. Τα επαγγελματικά έχει αλλάξει λίγο ο χάρτης, όλα είναι ρευστά, θα τα δούμε, εδώ είμαστε να πολεμήσουμε. Ήδη πάτε καλά, αλλά είναι άλλο το πρόβλημα. Στα προσωπικά έχω αντιρρήσεις. Σε θέλω πιο περήφανη, πιο δυναμική κι όχι να βλέπω όπως με ενημερώνουν πως γράφεις. Έχεις μια θλίψη και ένα ικετευτικό. Όχι! Είσαι χαρά θεού, είσαι μία, είσαι έξυπνη, είσαι καλό κορίτσι, ποιος θα βρει τέτοιο πράγμα, άλλον πρέπει να κλαίμε», είχε τονίσει ο Μικρούτσικος.



Το mood της Κατερίνας ήταν πάντως από το βράδυ γεμάτο μελαγχολία για την ημέρα που ξημέρωνε και την έβρισκε φέτος μόνη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η θλίψη της Καινούργιου για τον χωρισμό τάραξε ακομα και τον Ανδρέα Μικρούτσικο - Τι της είπε

Οριστικός ο χωρισμός για Καινούργιου - Τσαγκρίδη: Το νέο ταξίδι στο Μαϊάμι (photos)

Κατερίνα Καινούργιου: Αποκάλυψε τι συμβαίνει όταν χωρίζει και αναφέρθηκε στον Φίλιππο Τσαγκρίδη