Ιωάννα Παλιοσπύρου: Η ανάρρωση μετά το πρόσφατο χειρουργείο και η αποκάλυψη για τη μάσκα

Ιωάννα Τζανή
Ιωάννα Παλιοσπύρου: Η ανάρρωση μετά το πρόσφατο χειρουργείο και η αποκάλυψη για τη μάσκα

Η Ιωάννα αποκάλυψε πότε θα βγάλει τη μάσκα, αλλά και πώς είναι αυτή την περίοδο στην προσωπική της ζωή.

Ήταν 20 Μαΐου του 2020 όταν η Ιωάννα Παλιοσπύρου ήρθε αντιμέτωπη με τον χειρότερο εφιάλτη της. Εκείνο το πρωινό έμελλε να αλλάξει τη ζωή της για πάντα και να τη στιγματίσει. Η Έφη Κακαράντζουλα είχε στήσει καρτέρι στα σκαλιά έξω από τη δουλειά της Ιωάννας και μόλις εκείνη κατέφθασε, πέταξε το βιτριόλι στο πρόσωπό της και άρχισε να τρέχει.

Έκτοτε, η Ιωάννα Παλιοσπύρου έχει υποβληθεί σε 10 χειρουργεία και ο δρόμος είναι πολύ μακρύς ακόμα. Ωστόσο, η νεαρή γυναίκα, η οποία είναι σύμβολο και υπόδειγμα ψυχικής δύναμης για τη σημερινή κοινωνία, δε χάνει το χαμόγελό της και συνεχίζει να παλεύει για να πατήσει ξανά στα πόδια της και να πάρει πίσω τη ζωή που προσπάθησε να της στερήσει η 35χρονη.

ipothesi me to bitrioli Ioanna

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Απάντησε στο πότε θα την δούμε χωρίς μάσκα και εξήγησε τι την αγχώνει σήμερα

Το μεσημέρι της Κυριακής, η Ιωάννα θέλησε να κάνει ένα Q&A με τους followers της στο Instagram, δίνοντάς τους συμβουλές, αλλά και αποκαλύπτοντας αρκετές λεπτομέρειες για το πώς είναι η ζωή της σήμερα και τι αλλαγές σκοπεύει να κάνει.



Η ανάρρωση μετά το πρόσφατο χειρουργείο και η αυτοπεποίθησή της σήμερα

Σε ερώτηση που της έκανε ένας follower σχετικά με το πώς είναι μετά το τελευταίο της χειρουργείο, η γλυκιά Ιωάννα ευχαρίστησε τον κόσμο που ενδιαφέρεται και ρωτάει για την κατάσταση της υγείας της, ενώ αποκάλυψε ότι έχει ένα ανοιχτό τραύμα που την ταλαιπωρεί αρκετά. Όμως δεν το βάζει κάτω και κάνει υπομονή, αφού τώρα πια έχει συμβιβαστεί με όλο αυτό και σκοπεύει να κάνει ό,τι χρειάζεται για να έχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

paliospirou ioanna 10

Όσο για την αυτοπεποίθηση που έχει μετά την επίθεση; Η Ιωάννα είναι πολύ τυχερή, καθώς έχει ανθρώπους γύρω της που φροντίζουν η αυτοπεποίθησή της να είναι στα ύψη, ακόμα και τις στιγμές που η ίδια χάνει το κουράγιο της.

paliospirou ioanna 8

Πότε θα βγάλει τη μάσκα η Ιωάννα;

Η Ιωάννα έκανε, επίσης, μία πολύ ευχάριστη αποκάλυψη. Σε ερώτηση την οποία δέχεται συχνά, που αφορά στο πότε θα βγάλει τη μάσκα από το πρόσωπό της, απάντησε: «Θα γίνει σύντομα, γιατί έχω την ανάγκη να μοιραστώ τη νέα μου εικόνα. Είναι απαραίτητο βήμα για την διαδικασία της αποδοχής του εαυτού μου και για να νιώσω πως προχωράω τη ζωή μου. Νιώθω φόβο... αλλά θα το αντιμετωπίσω».

paliospirou ioanna 7

Δες στην παρακάτω photo gallery τα υπόλοιπα stories της Ιωάννας Παλιοσπύρου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

«Ήθελα να αισθανθώ αυτοπεποίθηση - Ιωάννα Παλιοσπύρου είσαι έμπνευση! Η κομψή εμφάνιση στην AXDW

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου στο Χαμογέλα Και Πάλι: Τα ρούχα από την επίθεση και η φωτογραφία χωρίς μάσκα