«Ήθελα να αισθανθώ αυτοπεποίθηση - Ιωάννα Παλιοσπύρου είσαι έμπνευση! Η κομψή εμφάνιση στην AXDW

Τσακιρίδου Χριστίνα
«Ήθελα να αισθανθώ αυτοπεποίθηση - Ιωάννα Παλιοσπύρου είσαι έμπνευση! Η κομψή εμφάνιση στην AXDW

Η Ιωάννα εμφανίστηκε στην Athens Fashion Week λίγες ημέρες μετά την απόφαση του δικαστηρίου και παρέδωσε για ακόμη μια φορά μαθήματα δύναμης.

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου βρέθηκε στο Ζάππειο Μέγαρο για να παρακολουθήσει από κοντά το show του αγαπημένου της σχεδιαστή και φίλου, Τάσου Μητρόπουλου και να στηρίξει την Αννίτα Ναθαναήλ, κατά τη δεύτερη ημέρα της Athens Exclusive Designers Week.

Έξι ημέρες μετά την απόφαση του δικαστηρίου που επέβαλε στην κατηγορούμενη ποινή κάθειρξης 15 ετών για την απόπειρα ανθρωποκτονίας, η Ιωάννα δείχνει αποφασισμένη να γυρίσει σελίδα και να συνεχίσει την ζωή της.

https://www.instagram.com/tv/CVvsWQJA7uD/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ιωάννα, θέλω να σε βλέπω ΠΑΝΤΟΥ!

Η εντυπωσιακή εμφάνιση της Ιωάννας Παλιοσπύρου στην Εβδομάδα Μόδας

Η 34χρονη άφησε για λίγο στην άκρη τα ειδικά συσφικτικά ενδύματα που φορά όλο το 24ωρο, φόρεσε ξανθιά περούκα και έδειχνε εντυπωσιακή και άνετη μπροστά στα φλας των φωτογράφων. Η Ιωάννα εμφανίστηκε με μια custom made ολόσωμη φόρμα, δημιουργία του Τάσου Μητρόπουλου και παρακολούθησε την επίδειξη του σχεδιαστή από την πρώτη σειρά.

annita nathanail

Φωτογραφία: Παυλίνα Μητροφάνη

Έδωσε το «παρών» στο show για να στηρίξει την καλή της φίλη, Αννίτα Ναθαναήλ η οποία περπάτησε στην πασαρέλα με την κόρη της, Τερέζα.

https://www.instagram.com/p/CVvsnmkqLw_/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου μια εβδομάδα μετά τη δίκη για το βιτριόλι στην Athens Fashion Week

«Ήθελα να αισθανθώ αυτοπεποίθηση» - Οι δηλώσεις της Ιωάννας στις κάμερες

ioanna paliospirou8

«Αγαπώ πολύ τη μόδα, είναι τιμή μου που με κάλεσε ο Τάσος Μητρόπουλος και ήρθα να στηρίξω την Αννίτα Ναθαναήλ που άνοιξε το show. Νιώθω πολύ άνετα, αυτό ήταν το ζητούμενο, να νιώσω την αυτοπεποίθηση, να μπορέσω να παρευρεθώ εδώ και αυτό νομίζω το πετύχαμε», δήλωσε η Ιωάννα Παλιοσπύρου. Την ίδια ώρα ο σχεδιαστής ανέφερε on camera: «Σχεδίασα ένα πολύ δυναμικό ρούχο για μια πολύ δυναμική γυναίκα».

ioanna paliospirou axdw

Φωτογραφία: Παυλίνα Μητροφάνη



Έτυχε να βρεθώ δίπλα στην Ιωάννα χθες και ειλικρινά θαυμάζω τον δυναμισμό και την ήρεμη δύναμη που εκπέμπει αυτή η υπέροχη γυναίκα. Αυτό που ένιωσα και διαπίστωσα βλέποντάς την είναι πως πρόκειται για μια γυναίκα με αισθητική, η οποία φροντίζει επιμελώς την εμφάνιση της, θέλει να δείχνει περιποιημένη, αγαπάει τη μόδα και ακολουθεί τις νέες τάσεις και προτάσεις των σχεδιαστών.



Ιωάννα είσαι πανέμορφη είτε φοράς καπέλο, είτε περούκα... Είσαι ένα φωτεινό παράδειγμα για όλους μας και εύχομαι ειλικρινά να συνεχίσεις με αμείωτη όρεξη τις εξόδους σου όσο αυτό είναι εφικτό, δίνοντάς μας μαθήματα ανθρωπιάς.

Φωτογραφίες: Λευτέρης Παρτσάλης

Πηγή κεντρικής: @haris_sianidis

Στη gallery που ακολουθεί μπορείς να δεις περισσότερες φωτογραφίες από την εμφάνιση της Ιωάννας Παλιοσπύρου στο ΑXDW.