Survivor: Η Μυριέλλα ξεμπρόστριασε τους «φίλους» της και το Twitter την αποθέωσε

Νατάσσα Σχοινά
Η Μυριέλλα Κουρεντή μίλησε με ονόματα και μοιράστηκε περιστατικά που συνέβησαν πριν την ψηφοφορία.

Η χτεσινή ψηφοφορία του Survivor επιφύλασσε μεγάλες εκπλήξεις τόσο για τους παίκτες του ριάλιτι όσο και για το κοινό. Ξαφνικά, άνθρωποι που μέχρι πρότινος στήριζαν τη Μυριέλλα Κουρεντή, την ψήφισαν προς αποχώρηση, ενώ στην ομάδα υπήρχαν παίκτες που ήταν εμφανώς πιο αδύναμοι αγωνιστικά.

Η Μυριέλλα, λοιπόν, βλέποντας τι συνέβη, πήρε τον λόγο και άρχισε να μιλάει για τους «μέχρι στιγμής φίλους» της, για αποκαλύψεις που της έχουν γίνει από άλλους ανθρώπους, καθώς και για το γεγονός ότι δεν την άφηναν να κοιμηθεί, παρά το ότι την είχαν δει ότι προσπαθούσε να το κάνει. Έφτασε στο σημείο, δε, να λέει πως υπάρχουν διακρίσεις στον σεβασμό και στο ποιον θα αφήσουν να κοιμηθεί, δίνοντας χαρακτηριστικά και ονομαστικά παραδείγματα.

Η Μυριέλλα ξέσπασε εναντίον των «μέχρι στιγμής φίλων» της

Η Μυριέλλα πήρε τον λόγο και εξέφρασε το παράπονό της που οι «μέχρι στιγμής φίλοι» της αποφάσισαν να την ψηφίσουν προς αποχώρηση, ενώ είχαν προηγηθεί άλλα περιστατικά πριν φτάσουν ως εκεί.



«Δε θα μπορούσα ποτέ να ψηφίσω την Κάτια, γιατί είναι μία κοπέλα που πέρσι εγώ ήμουν φαν της και θεώρησα ότι ήταν τρομερή αδικία αυτό που της συνέβη και ήθελα σαφέστατα να της δώσω μία δεύτερη ευκαιρία να εγκλιματιστεί και να νιώσει τι σημαίνει Survivor, που είναι εντελώς διαφορετικό από χρονιά σε χρονιά και την πιστεύω πάρα πολύ ως παίκτρια. Επίσης, θεωρώ πως ανάμεσα στους τρεις καινούργιους ο πιο αδύναμος αγωνιστικά ήταν ο Σάκης από τον Τάκη. Επίσης, θέλω να πω πως εγώ ψήφισα και όσον αφορά στο θέμα της συμβίωσης, που και τα υπόλοιπα παιδιά έχουν να πουν πράγματα και πάνω σε αυτό.

Έχω να πω ότι οι φίλοι μου, οι μέχρι στιγμής φίλοι μου γνωρίζουν ότι έχω να κοιμηθώ 7 μέρες. Και γιατί δεν κοιμόμουν καλά και γιατί με ενοχλούσαν ήχοι, και γιατί ένιωθα πρόβλημα στο στομάχι μου και στην κοιλιακή μου. Πήγα στο νοσοκομείο, μπήκα σε ορό, γύρισα πίσω, δεν έπαιξα σε εκείνο το αγώνισμα. Επιστρέφοντας πίσω εκείνη την ημέρα, ζήτησα λίγη ησυχία το μεσημέρι για να κοιμηθώ. Δε μου δόθηκε, διότι ο Σάκης, ο Άρης και γενικότερα το παρεάκι από εδώ πέρα έκανε φασαρία. Δεν τους ενδιέφερε αν εγώ θέλω να κοιμηθώ. Το βράδυ συνέβη ακριβώς το ίδιο πράγμα. Νομίζω ότι έχουν σπάσει τα νεύρα και των άλλων των παιδιών», είπε η Μυριέλλα.

Δεν πιστεύει ότι άλλαξαν συμπεριφορά, απλώς «ξύπνησε»

«Δεν παρατηρώ αλλαγή στη συμπεριφορά. Ξύπνησα, Γιώργο. Η αλήθεια με πόνεσε, αλλά με απελευθέρωσε, με λύτρωσε. Διότι συνειδητοποίησα ότι υπήρχαν άνθρωποι που μου λέγανε ότι ήταν φίλοι μου και πίσω από την πλάτη μου στήνανε τον λάκκο μου, με κοροϊδεύανε. Με κοροϊδεύανε και μπροστά στη μούρη μου και νομίζανε πως εγώ δεν το αντιλαμβανόμουνα. Για κακή τους τύχη, όμως, ήρθαν άνθρωποι και μου είπαν πράγματα. Και μετά το αντιλήφθηκα και εγώ η ίδια. Κυρίως αναφέρομαι στον Άρη, στον Απόστολο και στον Σάκη», σχολίασε χαρακτηριστικά η παίκτρια με φανερή την αγανάκτησή της για αυτά που περιέγραφε.

Δεν μπορούσε να κοιμηθεί

«Εμείς εδώ μέσα έχουμε έρθει για να αγωνιζόμαστε, να τρώμε ελάχιστα και όπου μας βγάλει. Όταν το πιο σημαντικό πράγμα εδώ μέσα είναι το φαγητό και ο ύπνος, όταν ένας άνθρωπος είναι ξαπλωμένος και κοιμάται, εγώ οφείλω, είτε θέλω να γελάσω είτε θέλω να είμαι στην πενταήμερη με τους κολλητούς μου φίλους είτε θέλω οτιδήποτε, να απομακρυνθώ και να αφήσω αυτόν τον άνθρωπο να ξεκουραστεί. Ακόμα και στην ομάδα που μέχρι στιγμής πίστευα ότι ήμασταν ομάδα, υπάρχουν διακρίσεις. Π.χ. όταν κοιμάται ο Αποστόλης, όλοι κάνουν την απόλυτη ησυχία. Όταν κατάφερα να κοιμηθώ εγώ, κάποιοι άνθρωποι άρχισαν να κάνουν φασαρία, να μιλάνε ψιθυριστά αλλά δυνατά, να χασκογελάνε. Όταν κάποια στιγμή αγανάκτησα και τους είπα ‘Σας παρακαλώ, ρε παιδιά. Κατάφερα να κοιμηθώ με ροχαλητά, μη μου το κάνετε αυτό’, άκουσα τον Άρη να λέει χαμηλόφωνα ‘Θα σου ‘λεγα τώρα εγώ τι θα σου κάνουμε, αλλά έχε χάρη. Έχει χαθεί ο σεβασμός, έχουν χαθεί οι ισορροπίες», ανέφερε η Μυριέλλα.




Το κοινό που τα έβλεπε όλα αυτά, αυτήν τη φορά και παρά όλες τις φορές που έχει βρεθεί στην αντίπερα όχθη, τώρα πήρε το μέρος της Μυριέλλας, αποθεώνοντας τον τρόπο που μίλησε. Συνέχισε παρακάτω για μερικά από τα σχόλια που εμφανίστηκαν στο Twitter.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Μαρτίκας Survivor: Έχει στρατηγική ή απλώς είναι αυθόρμητος; Έτσι είναι εκτός παιχνιδιού

Survivor: Η Ασημίνα δεν αποχώρησε μαζί με την Πελαγία και το Twitter ξέσπασε εναντίον της

Όχι μόνο ο Άγγελος Πουλής: Γιατί η κατάρα με τις οικειοθελείς αποχωρήσεις κυνηγάει τα ριάλιτι φέτος

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης